ROMIE DI MAN SEH YUH CYAH STYLE HIM(UPDATED)

romie-Optimized
Romie di food run out roun a likkle miss or yuh stop babysit?

SUH ROMIE SI AMBER DO MONEY PULL UP WID DI SELECTOR AND PUT UP VIDEO A DASH OUT DI TINGS DEM …AMBER NOW HIM ANSA

16 thoughts on “ROMIE DI MAN SEH YUH CYAH STYLE HIM(UPDATED)

1. For whatever reason this remind me of ur hubby song “Romie” where beenie dun Romie n him whoring sista Naomi!! Ijs

2. Romie a call a next man battyman suh romie u a wha again. A likkle miss yard yuh kotch n drive her benz. N yes as dem say a u babysit the likkle girl thats y yuh up a the yard.

3. Bwaai all mi know is that if Romie du wah dis man yah seh, him moddah going to die from dehydration, dem deh amount a sucking nuh good fi nuh body… dwl smh

4. Met I just saw the video cuz I only read what was written.Just one deggey deggey question.
    Did the yute Inna the video referred to himself as “Amber”??? Its an innocent question I swear!!!

5. Hold on deh but Romie how yah call man battyman and a man batty yah f**k??? A wah do dem social media star yah. A hype and dead fe bloodclaat hungry??? Lmao oh the world we live in. Louis Bryant a batty yuh f**k battyman so stop hype. Batty yuh f**k and cocky yuh suck. Yuh should a think twice before posting this dwl

6. ROMEO kn him a fish dats y him can call him fish fren name,mi hear long time seh d great 1 av aids. Him av a big man weh luv him and seh all wen d great 1 av aids him nah lef him;caz him money nuff fi tek care a d 2 a dem. A wanda if a him name Gucci? D great 1 fada nu waan si him non a tall.

7. They both gay, but AmbER u really start get hardcore now, u a fight out the feminity weh inside u hard, nah lie u start sound “straight-ish” now..

8. Some a you fi go look a life an leave romie so what if him a batty man that why him call out big pussy amber name kmft

9. Wow, I thought it was me alone,but did i just hear the boy admit that he is Amber.So 2015 he was denying that he was gay while calling Marvin gay.smdh.now 2016 you a call yourself Amber.Congrats on your coming out the closet..

10. Inna real life amber a one a Jamaica best looking drag. Now it look like him turn straightish. Amber shi name long time and him turn fada now but dat bitch still a wabble and a dibble dabble.