SEAVIEW MIXUP

Pinky hide me id…. the girl weh name Kendra from seaview weh always deh pon Kranium live she and her sister have one big drama a gwaan. Dem mother and father got murdered but the whole a seaview have it say a Kendra and her man do the killing. The little sister pregnant and we get fi understand say Kendra a talk the most because she nuh think the sister shoulda breed….mind you both a them did illegal but Kendra she get a man and married to and the sister just get one. Me nuh know how family fi live so bad.–

8 thoughts on “SEAVIEW MIXUP

1. Sender most Jamaican families live like puss and dawg especially when dem have a johncrow like yuh inna di mix.

1. She wasn’t even in high school when her parents died, so don’t even try to attach her name to this BS.

2. Kendra was a child when her parents died, I don’t think more than twelve unnu dutty people a sea view need fi leave her the fuck alone! Bright.

3. Kedesha you know seh u fi stop it. How yuh suh lie and wicked. From u a go Manley a suh yuh Mek problem with your mout dats y the gyal dem did always waah beat u. U must stop walk and tell lie.