SENDA YUH AND BOOM DEH?

HISSWEETESCAPE IDIOT GYAL BOOM NAH WANT U ALL U DO WALK AROUND AND LOOK ATTENTION HIM TELL ME SAY YOU A FOOL FOOL GYAL AND BEST TING YOU DO IS SUCK HIM H*OD AND YOU FE STOP F**K HIM IN THE BED WIT YA PICKNEY IF U KNOW WHAT GOOD FOR YOU DONT EVEN TRY COME A MIAMI CAUSE ME A SET FOR U

11 thoughts on “SENDA YUH AND BOOM DEH?

1. So why “him” no stop fkk har inna di bed wid di pickney, since him is such a strong black man weh make up him mind say him no want had? Mek him mek up him mind and say so to that no, I swear unno get me every freaking time with unno bs.

2. A wah cause this yah now she feva aunts and return coke head hey mi one time me see boom with a pretty browning from li humble nice girl boom draw back fi that sexy girl but that girl don’t like dancehall man anyway boom it’s levels

3. Gm Sender

Kindly share your talents!!
    It seems to me if the best thing she does is suck brain, that would be a specialist skill set highly in demand by all pinkwall men.Plus she comes highly recommended. ..by no less of a person than YOUR MAN!!

NOW if u can’t tek ur man words for it..smh..Did Trump appoint yuh the person to shut dung southwest. ..ppl nuh free fi move round di country again Ms.Matie??Lef di lady alone plz because I wouldn’t mind escape inna her busom..How sweet it is!!

4. LEAVE MI FREN A RASS LONE LOW LIFE PPL …EVERYBODY MAN CHEAT N DONT WANT DEM ..YOUR MAN WAAA YU?? GWAN GUH FIND OUT THAT N LEAVE PPL BUSINESS ALONE…OBVISIOULY ITS A FAKE FREN ON HER PAGE TO SEND THIS IN…WE AH COME A FLORIDA SUH PUT WI OUT WHEN WE REACH ..LEAVE BABY MADDA N BABY FADDA BUSINESS ALONE N TEK YU F**K N BILL

5. Boom don’t want that man all she do a talk him want her she a worry about all the Gyal him have and she fe go look about her papers young Gyal like she a clean shite at this day and time and still a run state to state behind man that don’t even see her a night time him in dance with Gyal you want see her face when she see him with the Gyal them

6. So if the mada and fada of a child decide fi f**k pon the bed wid them pickney sender how is dat of your concern?????! Him dont want her and she fool and the only thing she do good is suck him hood but him naah leave her so sender why are you mad???? You send in post a set fi bloodcloth people like you a run race! Just make sure when you hear go you nuh false start

7. Nichie-fren aka Tina outofanexx beanz yuh cyan hide stop fight nichie battles fi har mi hope when trump tek back d paper weh Obama lend to her yuh still on her back like ticks pon dawg. unu disgust mi y’all set of non progressive Mofo’s the time Nichie a run dwn man n all over the place a lef yuh kids dem all ova the place go spend some quality time with them n go finish sort out yuhself before shit get worst mi woulda start fret from trump win but unu priorities different. Party n skip from 1 man to the next nah cut it… Tina beanz a full time yuh stop lick out batty n start put yuh Pussy to use go get a man now yuh nuh tired fi a sleep off nichie sofa now. Name brand bitches nuh live inna the hoods n live off welfare. Get it together please ladies tired fi see unu ole night crawla lol