Suh wid no make up n hair I present to u bottle/bartender gurl TIFFANY… da gyal ere hole dun out she f**k for everything n everybody she fly jamaica,Florida N F*K IT DOWN… …. ….oh N FEDEX fired har for STEALING ….all she promote is f**n for things she was hype for a while now that all d man dem f**k har off n dem na keep har she board d glow mash up yuh BEAT OUTNOW my gurl go be a MOTHER!!!!
9 thoughts on “SENDER AT LEAST SHE SELLING”
I know this Likkle half ripe big Oman from she live round a baisley with her mother and sister and let me tell you from Pickney days she couldn’t wait fi tun big Oman in a real life ,, the lot of them a low life from the mother right down to she Tiffany always a look pan ppl likkle she inna any better position
Tiffany you a thief ,,
Grung lizard man mascot Tiffany you never stop thief the people dem package till you get fired. Shoulda post office you work mek you pick up a felony damn thief
I know this Likkle half ripe big Oman from she live round a baisley with her mother and sister and let me tell you from Pickney days she couldn’t wait fi tun big Oman in a real life ,, the lot of them a low life from the mother right down to she Tiffany always a look pan ppl likkle she inna any better position
Tiffany you a thief ,,
A lie dutty Tiffany you reach,,
Nasty suck hood Tiffany smh this is why her baby father left her ass smh sodomite
Sounds like a whole bunch of bitter whores to me, stop hating on the girl.
She been a whore from her baby father left her smh what’s new
She been fucking that big man Rich from Mystique Lounge
Grung lizard man mascot Tiffany you never stop thief the people dem package till you get fired. Shoulda post office you work mek you pick up a felony damn thief
D Dutty Jezebel reach welcome big whore walk n fuck ppl man ONE OF QUEENS BIG THIEF
But iz wah happened to she head she got electrocuted????gurl u ah bald headed ugly Bitch