SENDER DI MAN ONLY POST O

8 thoughts on “SENDER DI MAN ONLY POST O

1. Yes him n dat bitch Lava a swear they wear panties. Two mix up dutty bitch ass niggas. If you f**k any of them consider yourself a lesbian. Caz a gal dem! Fire bun bitch nigga! Fat n stink like

2. u c him mouth love chat woman. all wen him sleep with dem him class dem with the next woman him a lay with. with him sweaty behind

3. Oman*..yuh meant Woman?
    To*…too . :maafaganwati
    Loose* wtf??every frigging day suh?…it is LOSE Bomboclaaart Mon how dunce AF yuh haffi be sender to keep mixing up DAT n can bet u nuh know the difference between no and know neither!!!

Anyone who will cuss smaddie bout dem sickness is lower than dirt …Go Suck yuh Mumma Senda straight!!I don’t know Rodney but I can tell u have him as weak fence cuz I’m sure others posted the same shut too but a sick Rodney u hot for..Go SYM again n agen!

4. Unoo go suck unoo muma and lowe mi man Rodney…so all the big dutty whores dem a chat unoo need fi go chuck in a unoo pupa battyhole