SENDER DIS STILL NUH SEH WHEY SHE DO

Biggs this… dem live a New Jersey come from redwood st Catherine.. it’s about time dem get exposed dem a wicked and change man like dem desperate. Sherika aka Biggs pics I send you with the Shane is one of her ex boyfriend him Diss har big time then she started dating a youth from redwood we call him shaggy nah put him real name or pic because him move on n married but Biggs a work obeah to mash up him life because him drop her like hot bread gyal come a Jamaica seh she ago stop wedding and couldn’t even venture near deh all she do was sit ina har cousin bar like the fool she is every day a watch har HYPOCRITE FRIENDS DEM NEED TO TELL HER SHE NUH STAY GOOD AND LEAVE THE YOUTH LIFE ALONE HIM NEVER WANT HER A SHE ALONE WAS MAKIA FOOL OF HERSELF ON FACEBOOK EVERYTHING WAS BOOBIE DIS BOOBIE DAT Shaggy married and she still have up his pictures 🤣😂🤣 can someone be so fool man deh beside him wife now a live life SHE SOON 34 and look how she look like old woman whole redwood know him Neva want her expect she no man nah wife nuh street mattress..
as for her sister Shemika aka Little every trip is a different man she a pose up with dem have to take dem holiday at different time because dem affi share room with the man little down here now looking like a hot mess bwoy she a sleep with now soon get fed up and leave cause him tired a social media like she a prove a point she better careful cause a same thing Biggs do n man left har

2 thoughts on “SENDER DIS STILL NUH SEH WHEY SHE DO

1. I’m trying my best to understand this likkle story, an can neither 7 or 11, sender the lady pum pum activity a bother u in sum way, or u did want one a Di man she wen deh wid, I’m all the way confuse yet again, next time u send in a story sender plz tek u time gather ur thoughts together so we fully understand what it is u want us to have an opinion on, plz sn thanx