SENDER SEH COMPARED TO YANIQUE KITTY DID LOOK GOOD

7 thoughts on “SENDER SEH COMPARED TO YANIQUE KITTY DID LOOK GOOD

1. Because kitty a keep fit with cause she understand how di surgery body stay! Memento when kitty did just get di surgery it never stay right! That a because a how she did a eat and exercise! She learn seh you haffi keep fit, that’s why fi har hip/batty nuh spread and gone! And you can see seh har legs hav some tone inna dem!

1. She still not a big as Yanique! Kitty weight fluctuate, but she nuh big like house and she actually smaller than she was before! Kitty may not tone all over, but she have a likkle tone pon har! Yanique spread and gone and she still have the weight pon har belly even though she get it tucked! Dat nuh suppose to happen.

2. Yes Spoon! Even though Yanique do the surgery you can still the weight inna har gut and it just mek everything look even worse. Caan stand har.

1. Nah. A modern day corsets or some girdles whey mek wid a 1/2 inch or less of tire rubba and some industrial eye-hook :ngakak or resin bonings inna de side. The rich gal dem buy the antique ones wid whale bone.

If yu see a abnormally small waiste pon a gal whey faint a de waist trainer you fi pull fi revive dem if air present :ngakak :ngakak