A yah so nice, London England nuh good again. Belly pain who the hell
fooling your MONKEY LOOKING ASS talking about you are the general,
the only place yuh fit to be general is in London zoo. Look at these 3 beautiful
ladies making a fool of themselves because of the so call money them claim say
yuh got lmho you are a big idiot no topman inna danchall nuh rate yuh couple
months a back yuh a follow back a lucky fi get a hype but yuh cant front with lucky
cause lucky a star. bp yuh cant even f**k for 10 mins good because yuh cocky soft
the gal them talk bout yuh dead hood from gifted days a gravalicious mek dem deh wid yuh………
…….. to be continued dead cocky photos to be published.
A yasso nice. What a prekka. Him ugly mo cloth.
:ngakak Di Senda seh “….dead cocky photos to be published” :ngakak Belly Pain it nuh look like yuh ah guh star nuh show round here when di photos dem drop :ngakak
:ngakak :ngakak :ngakak gravalicious, now there’s a word you don’t hear every day!
THIS ONE IS MAD…. SHE GET F**K-AND-DUCK
Dead to baxide lmao lol mi nuh know wah dem see pon Belly Pain him belly big & him ugly nuh rass
Bellypain a wah yuh da somebodyu yah it nuh pretty at all lmao