Word on the street lando guh the baptist church a ask the pastor fi money fi find a place to live Dem say him go to the church crying asking for prayers saying dem obeah him n the church ppl dem help him out. Now wi can see why the sudden christian behaviour dancehall man unu fi do better and leave charity fi who deserve it
No bloodcloth obeah. Is the people them money that he stole over the years to flip and buy weed a it a beat him bad… This little fool think he’s top man in America and when him use to live a Jamaica him was nobody. He was a walking stray dog. Karma is a bitch and him feel like he’s the only one should be living the good life. Lando my best advise to you is to pay back all you owe and the curse will be lifted
leave god let him do his judgement, you sender dont go hell cause you want play god.. charity is for EVERYONE.. WE ALL CANT FALL AND LOSE OUR WAY SO YOU LEAVE HIS JUDGEMENT YO GOD.. YOUR WORDS HEAR CANT PUNISH HIM LIKE HOW OUR ALMIGHTY WILL FOR CHEATING HIS WAY BACK ON TOP..
This man is a con artist…. If he so call done with dancehall .. A Christian cannot support or promote worldly events like selfi tuesday … If that’s the case …find someone else to fool
LOL
Den him nuh out ah road ah seh him a work, him keep selfie Tuesday and jus keep party in December. An him broke already! What a wutliss cutlass dat. Tina Skittles nah sit down in him face no more suh him nuh have nuh money now…….lol
Sorry fi ppl you really need it, not someone who is wutless. Get a dam job.
But from new york to boston know lando wutless and love beg why unu think fi a good looking man no woman na claim him or him nuh ina nuh decent relationship the wbole TG kno lando dnt tek care a him kids nor family a Tina lando use to depend pon now Tina stop mrk him suck the raw front him homeless
Lando wey u mean obeah remember u walk n con ppl fi dem money is the ppl dem money u rob mek u curse mi hear sometimes u cant even find a plate a food u even call me man a ask him fi 20 cause u broke obeah where u beva dida talk bout god when u Rob the ppl dem a boston a long time lando a ple wicked the blood a jesus against mi him all look like hima age ya now
How him fi mek money off a flap dance is bare guiness sell a lando dance mi want back mi $20 lando u dance did boring mi doubt if him mek nuh money whatever him mek him have to pay it back cause d ppl dem over Queens say him badda dem fi borrow money fi keep the dance and owe dem fi months
If he’s turning to the church to con them.. Then may God have mercy on his soul. These dancehall men do not want to work and expect women n the community to mine them. Some even turn to men. Shame! All in the name of vanity..they sell their souls to the devil.
Mmmm now it all sums up my friend was telling me he was calling her husband to barrow money even when the man tell him d money he have is to pay his morgage he still prey on her husband saying he will give it back after his party and these are the low life men women want
Lando u are a bumb ass nigga! From Tina lef u… U pop dung! Who uses God and still in dance hall life style! Boy get a grip
My
Come on now sender we all kno lando is a low life dancehall man. Now this man claim he is serving god then on ig putting up 2 woman wining on each other lando you should not only hold the bible in you hand but open it and read it.