SERIOUSLY, WHA WRONG WID TERRIANN?

38 thoughts on “SERIOUSLY, WHA WRONG WID TERRIANN?

1. Gal know seh a community cock an till proud fi f**k a gal husband?? Beat har inna har pussy it nuh hab nuh ambition.

2. I remember growing up in a time where, the side chicks would walk by the wives/main chicks homes….. see them outside ….and say “good morning” then walk right on by like a real big ooman or hold dem head straight an walk pass real quick. SMH. I remember the days when …..no matter how many women the man had on the outside …..he would always come home at nights ….ALWAYS. I don’t believe in infidelity and I don’t condone it…..But lawd man. Dem nowadays man yah get brite an di side chicks get even brighter. I blame the man dem an mi maw stop blame di man dem. If a woman puts her hand on me….. I’m beating that ass ….but there’s no way I’m gonna argue on social media or in person with a woman that’s sleeping with my husband. Uno brave and full a time badddddd. Smh.

Quick question: Terriann cyaan find a man fi harself???

3. The bitch move from people man to people man. What you bragging for dummy? U have 2 kids with 2 diff niggas u don’t have a husband fi yourself but 2 kids to struggle by yourself with. Neither u nor the wives winning. What an example to set for your daughter, poor kids, that’s why I don’t mingle with you negroes, unnu different, fighting over and having babies for basic ass dancehall niggas who will never amount to anything more than scammers and hustlers. There are doctors and lawyers out there and u whores are running behind these niggas. Also, any nigga that talk about somebody to you will talk about you to other bitches. You ain’t special hoe! Bye!

4. Did love how she deal with Melissa but all the blame lands on the man…Tame your bitch son. Terriann is officially classless. Imagine, the man spend 1 day out of 7 with his child and you post that shit. Girl your standards and expectations are very low you need a real self-evaluation ASAP. Wife boring but he ain’t leaving…hahaha.

5. She fi get lick inna har face and I don’t usually condone violence. Wifey your husband is the real problem, look at the disgrace he bought into your life. Da gal yah a real DOG SHIT, she ain’t meet the right 1 yet.

6. Is the same Terrian!! Yes is 3 kids she have now she breed back to back with the last 2. She just no too long have one. What a classless whore!!!!! Dumb nuh bloodcloth. 102 child support what an embarrassment

7. This is Terrianns third child for the 3 rd married or attached man . Terrian yes you know weh him like because you lick out batty and swallow. But him still nah lef him wife. How dare you go breed fi a obviously attached man wid three Pickney with the wife weh you did expect fi get out a di situation? Child support and likle hide a f**k!! That’s all you can get river hole Terrian weh suck pussy like Dog. As fi you the (wife) Qutie mi f**k addie to! He told me was single and it was long after I found out about you! He clearly goes around denying him status! But Terrian you well and knew he was married but just because you badmind people fi dem man and live run competition! If a did mi name Wife a run a obeah pon you !! You never f**k another woman man! You too bloodclaat brite!! You pussy would a just a drain !!!

8. Terriann
    She take it in her ass and she swallow, thats why addi love her so.
    Cause me know fi a fact that addi a f**k her in her ass and she a lick out addi ass and swallow him cum

9. Yes all you see addi dah, him a freak under the quite.
    you no hear Tarriann say she know way addi like.
    addi like to f**k bitches in your ass and eat them till tem cum in him mouth.
    and Terriann love fi take in her ass and suck the cum them out the man them hood.

1. I am little curious, how comes you know so much about what the people dem prefer in them sex life?

10. All of Hartford gal them a whore
    All them do a dress up and go a club a night time fi go watch the man them
    Fi go watch who the man them a talk to cause all them do is f**k them one another man them.
    Terriann is just the tip of the ice burg.
    Sandy
    Paris
    Meisha
    Sasha
    Splittahz
    Caprice
    Talia
    Chin
    Joi-ann
    Nardia
    Kadene
    And the list goes on
    All a them a whore all a dem a f**k them one another man

11. Terrain ah old whore. She f**k Melissa’s man and breed fi him then she f*k the next gyal man and breed fi him. 9 months later she deh pan baby number 3 and breed fi Qutie husband. Har pussy nah Nuh ambition she Nuh know weh it mean fi own har own man. But what can you expect when she ah run road from long time wid Paris and Sandy. Lisa good thing yuh find Jesus and left CT dem ole bitch yah cyah cool between dem legs

12. Terrian mi shame fi you trust me! Yes the man wrong fi f*k you unprotected but you nuh wah know how it feel fi have you own a man? You need a mental evaluation! You’re so classless and low!! Every drama you post pon you wall. Qutie you go a one a the best Church in a Connecticut send some fire in a you marriage!! Every pray you a pray call Terrian name and blood it up in the name of Jesus!! Power pray fi you family! Terrian you soon get weh you fi get!! Leave people man alone!!

13. Uno stfu move uno pussyclot addie love har ol uno vex so wah if she have 3kids har kids them cute fuk do uno the wife just there fi one thing addie just want him papers n that get left after dumpy bat uno suk uno madda

14. What a way oounuh can hide behind keyboard and beat up oounuh gum and gi people whore title! It sound like smaddy f**k oounuh man badgyal 12 and Sweetz76, oounuh sound like it hurt oounuh entire soul. Name one goodaz inna Hartford, I’ll wait. Everybody a Hartford a whore, what’s new, oounuh need a new storyline now! There’s always some lopsided bitch, sitting on her fat ass a gwaan like god mek har fi read people file. First of all Qutie tek Addi from him first wife so a Karma a beat har jing bang clown looking ass. Second of all oounuh a gwaan like a Terriann alone a get f**k inna har ass and oounuh a di battyhole police. Oounuh too bloodclaat bored and mixy,and a gwaan like oounuh safe and sanctified while when oounuh deh pon JMG all up inna people business. Which one a oounuh a get paid fi watch pussy cuz oounuh need fi get fired . Have a good day y’all

15. Suh if Terriann did have a man fi har self wah difference dat would a mek, a di gyal dem wid dem own man get the most bun and di married man dem f**k di most gyal , for eg. Addi. Everybody a jump pon di gyal case like a she married to Qutie and f**k pon har, blame whoring Addi and eediat Qutie cuz a she decide fi stay and tek bun inna har bloodclaat. F**k inna ass is nothing new neither is sucking a swallowing, a who tell oounuh nuh fi try it, maybe if some a oounuh did a experiment and enjoy sex oounuh man dem wouldn’t stray.

16. Suck hoodgyal.
    It sound like you love fi get f**k in your ass and swallow cum too
    Bitch you a whore too.
    you Terriann
    Lisa
    Sandy
    Pairs
    Meisha
    all auno a whore

17. From Terriann a roll with the out and bad crew back in the days she a whore
    Lisa
    Paris
    Sandy
    Lacey
    All a them a Whore

Sandy and Lacey a 3some queen them

All a dem a hartford mattress them

18. all Suck hoodgyal you is a whore just like terriann
    only a whore is going to pickup fi a whore.
    can see you take in a your ass too and swallow

19. all Suck hoodgyal you is a whore just like terriann
    only a whore is going to pickup fi a whore.
    can see you take in a your ass too and swallow

20. me agree with Suck hoodgyal
    all a them gal wah a whore in a hartford
    and all a them a teck f*k in a them ass and mouth and a gwan like them nah do it.
    we all know say terriann, lisa, pairs, sandy and lacey a whore, all of them.

21. Addi a old freak too.
    me can bet him love when Terriann lick out and finder him ass hole.
    him a eat out Terriann too.
    That bitch how me hear how so freaky
    love teck f**k in her and ass and swallow

22. Terrian should be the least of Addie woman worries. Addie out here in Hartford disrespecting that girl he with, you know how many females I’ve seen him with #countless. To be honest I date one of his friends and that nigga only want his papers fr that girl. I don’t even know why my nigga friends with him… This nigga on Instagram following big know Batty man fr new york smfh Something isn’t right about him I swear. His wife keep taking so much shit fr him, I think she have low self esteem maybe because she’s so big. Girl wake the hell up he might give you a disease You can’t cure one of these days. And as for Terrian I think it’s time u wake up now, just take care of your kids and leave these low life ass niggas alone man… ADDIE is the problem in this case. ✌

23. Hell nah to TBH
    Terriann is one of Hartford biggest whore and terriann fault.
    She breed fi 3 different man and the 3 different man have them woman and you telling me its Addie fault, cum on you sick.

Terriann
    Lisa
    Sandy
    Paris
    Lacey

all 5 of them f**k all a Big yard man them and probable all of Hartford man them.
    So come again
    Terriann a whore.

24. 3 kids, with 3 different men who have them woman.
    Terriann a old whore from out and bad crew days.
    she’s so guilty and jealous she cant even come defend herself.
    Addie a old freak
    him a f**k that in her mouth and ass
    you nuh see she say she knows what addie like
    yes she know, him like fi f**k bitches in them ass and have the females them play with fi him ass hole.

25. Before nuff a unu come pon here an call ppl whore unu need fi guh check unu mumma pussy facts… everybody a f**k and a suck. what y’all talking bout the girl is common assault. Smh if Addie never love f**k har him wouldn’t come inna har belly and breed har. Nuff unu mumma have 10 pickney fi 10 different man. Leave all allone.

26. Dirty Qutie obviously yu she-man nu have nu respect fi yu or else Terrian wouldn’t a dis yu su every chance shi get.Addi a big freak to because him a suck and swallow Terrian to so don’t get it twisted.unno eva si how dis girl stay bad inna real life??? Stop show off fi social media because wi all know why Addi married yu.

27. A ture Goodas fi dem
    Him a old freak
    can bet how him love when Terriann squirt in him face.
    old freak them, cant blame terriann alone.