SEVENS BOSS AND DI CHANGE

Good morning pinkwall me a beg you throw some bleach ova me Id. What way sevenz boss diss him woman mumamell thru little fame.the gyal tun ghost to BBC pinkwall. Me would a shame to.due to how him nuh stop hype.That fi reach har she did full har self too much and swear think say a she one him a f*k when him and him friend them a whore dun Santa Cruz.not even the video shoot me no see the gyal. Gyal tun ghost. Man get hype and leff har clean clean. I don’t see she post are share nothing fi him. Not even none a him show them she no present. Well it look like the dolly house mash up ya now and me can finally get my turn! You know how long me wait fi dem lef. She did too much and love gwan. Nobody never like har. And me worst never like har. Me can finally Mek me move affa the boss ya now and nah fi watch me head back.seven boss a the best thing you Eva do. Me never like da gyal Dey from morning. Mawga suck out gyal mumamell how you feel now?

17 thoughts on “SEVENS BOSS AND DI CHANGE

1. Sender shut up…the girl look damn good!!!!!!! And so what if the man leave her, a nuh the first and it won’t be the last.

2. This girl is so beautiful. And if that guy lef this girl for whosoever send her in is a weak mother fucker. You know how much man would love to be with this girl. Look how beautiful she is. People badmind the girl maybe through she’s beautiful. And her skin is to talk about. She clean bad.

3. All wah gwan a could a the gal leff the dirty boy. Me circle him page and this girl can do way better than that. Him look like some thieving scamma boy wey need a job.

4. Rassclat me know this girl. So why then post up the girl? She nice bad me nah ask Christ. Pleasant girl. Stop hate pon the gal.