Eat ur heart out ninja coke!!!shabba is the trailblazing legend that put dancehall on the world map! Reply
How yu mean? Jamaica one a Di only nation Weh yu can use creativity and cross the financial barrier. Big up yu self Shabba,, black man rising Reply
Rexton Ralston Fernando Gordon, trailer load a gal, dis man run wey, good thing he did memba dem mash up him house in the 90s wise move to leave Reply
From a humble ghetto yute to getting an Order of Distinction, you go Shabba! De Kingston 11 (now Kingston 20) people dem from Olympic Gardens love u! Reply
He deserves every bit of it and more :selamat :recsel
Get it Shabba
Eat ur heart out ninja coke!!!shabba is the trailblazing legend that put dancehall on the world map!
How yu mean? Jamaica one a Di only nation Weh yu can use creativity and cross the financial barrier. Big up yu self Shabba,, black man rising
Love me some Shabbat badddd yayyy congrats sir…
Yay go she Shanna. Straight out a compound. Seaview. Villa.
Congratulations !! Big up shabba
Rexton Ralston Fernando Gordon, trailer load a gal, dis man run wey, good thing he did memba dem mash up him house in the 90s wise move to leave
Big up Rexton Gordon O. D, it’s a good look and about time
From a humble ghetto yute to getting an Order of Distinction, you go Shabba! De Kingston 11 (now Kingston 20) people dem from Olympic Gardens love u!
well deserved never hear anything bad bout Shabba allways a preach positivity