SHAMILEE YUH REALLY A CLEAN UP

yes yes seet ya now
See di infamous shan ya weh claim she a bag white wife
Shan u know u file long bad so u Nuh stop hide
Yuh a pretend like u a good girl tru u Nuh wa d file
Buss poor bag white no even av a clue !!!

Met a bagwhite send fi shamiele from Jamaica
D same way him did send fi shan
U mean fi tell me seh Shaniel u claim u a wife
N it’s not even a year good n u man no stop f**k pan u
All ah send fi gal way a Jamaica?? How sway??? Lmfao!
Bish u been a cocky cooler an always get dash weh like a bad habit.

Shaniel u don’t live wid white u live wid u madda a Brooklyn
U well wa live wid man eeh u always been delusional
U actually believe u have a man poor thing. D way shan lie mi seh dis gal will mek up a whole fake life just fi seem like she important delusional bad !! She mentallly Ill Met a serious talk

Shamiele now why u go into d ppl dem Macy’s go thief dem glasses now no party na get fi kipp cuz u have court date coming up in 2 weeks. Bag white no have money?
Me Nuh understand why u a thief my girl ?

Ps dem seh bag white cocky Likkle
And him carry bad odor like cheesy foot
so a wa so TPC??? No sa 😫😫😫😫

21 thoughts on “SHAMILEE YUH REALLY A CLEAN UP

1. Who is this bag white? Unu naav no pix fi send to Met? Me wan see him. Him love a young gyal tho…cuz none a them girls here nu look ntn pass 25

1. Scroll up on the left “Search our blog” type in “Bag White” choices of topics will populate, scroll through them….Bag White is the e in the Burberry shirt, re pants

Thank your friend Quena later :thumbup

1. Bitch shut the f**k up. Not everyone reads everything posted on here. I only read stories where I recognize the names so calm u clit if me nu know who or what a bag white look like. Kmt nuff!!!

Thanks Quena, found him aaaaaand what a waste of a search that was…him anu ntn fi a fly out to. But kudos to them

2. Lol nuh this man paula did Mek d wall fi a call a next man baby mother and a tell d woman how much woman the man sleep with through the man tek weh him woman. lol dem likkle Gyal yah a sample a unno say careless living tief glasses no mi can’t understand unno

3. Bag white set up feds and send fi chinchilla a him f**ky f**ky std pussy baby madda yard (Tasha) but pussy ass bagwhite you are next.. re entry inna di country plus selling drugs.. you are next.. yuh ediot bredda sadeki nuh safe either… u dig a hole try dig 2

1. kerry ann ano shamiele bestie dem just use to par
      n ano like white a did kerry man so dem can more dan share
      look how much ppl man kerry tek lets be serious d whole a dem
      a wear poshyv clothes n a tek gary pon di low u think dem easy

4. what a way dem quiet eeh man but when shamiele go up dem run up under d post wid dem stink self!!

@Puertoriquena yes bagwhite send fi shamiele
    dem love ig gal to much cuz him never know shan from no weh
    before him start fck it raw n she walk n tell everybody bout r
    man rich n weh tasha call her fi put out bagwhite she never have no weh
    fi put him likkle gal no have ntn name ambition

shan weh u deh come back nuh mi well wa u stop wid mme suh mi can leggo di rest !!!

5. Bag white a big clown that’s all him do tek up dem wack bitches that him can give 500$ an dem ting a money dat lol all kerryan she use to over deh an she run leff him lmao look pon who him a wife up to nuh all a dem sell pussy an that’s a fact kerryan nuh stop walk an gi 3sum wid Nicky sweets fi name bran

6. Yea met I got it from good source she went and steal and got caught. Now she is waiting on her court date. She better pray that they don’t cancel her visa

7. But a how sender hot fi shan so since yu big and bad why yu no just reveal yu self affi one bad mind individual weh don’t know shit cause half yu f**king story wrong up…but A for effort come again

1. A for effort ? U dunce Nuh bloodclat
      A must u a di “HOAR” from the other post
      Dwllll everything the sender a chat a real thing
      Gweh

Shan stop call up tash name cuz u don’t want them hands
      Bag white can’t save u dat u fi know

1. Lmao! Yuh fava ediaat. The idiom really is “A for Effort.”
        —-
        Before you try to come back on some dumb shit, please google the saying “An A for effort” and what an Idiom is.

8. Tash ya 40 wid 3 picney y the fuk u nu go sidung and low the man and him gal! Mi hate unu dutty stinking gal weh nu like see other ppl strive! A him introduce u to house and good life a u go fuk the ediot bwoy weh goodly a drop him soap now as we speak Mek the man lef now ya dead and a sen in the gal! Big pussy Tash go get a job worthless old bitch ur pussy is used out young pussy him want now

9. This person must a carry some feelings and hurt nu BBC look how long dem av dem screenshot ya! These girls are on my ig and they are all pretty… everybody have a past leave ppl business unu too nuff and badmind

10. If she did go steal, dem wuda av up har pic, unless she come up in a wrong name. Once dem hold har, har file wuda dey online. How we cant find anything pon she? Strange! A mus rumors.

11. wow! i follow shamiele on instagram and i just admired her style so i hope this all lies cause if it aint :hoax….damn she fooled me with her thieving pretty self :sorry