SHANZI STEP FATHER SEH HIM NAH MEK DEM KILL HIM OFF

Hide my ID. One piece a tear weh and argument over Shanzi step father and mother yard. Dem neighbor a me Aunty and me over deh fi the Christmas holidays. The man run out rose say she want fight him outta him house and how she a wicked. She no like him pickney dem and how rose thief up d whol a d municipal money and write how much check to r self and lodge dem a scotia and if she a never did him woman him lock r up cause a government money. Rose a cuss him say him can’t f##k sake a him big gut. Pure back and forth over deh it look like say dem live very bad and not even a sleep together cause me Aunty tell me say all the whole dem trace over deh but me make she know say it’s a popular gal parents. Andrew say rose selfish and only care bout herself n her daughter and him na go make she n Shanzi kill him off.

16 thoughts on “SHANZI STEP FATHER SEH HIM NAH MEK DEM KILL HIM OFF

1. Shanzi move in Nino inna the man house?

And Nino why would you go live in all that mess and misery?

You know say something wrong with that Nino guy though. He doesn’t seem to be firing on all cylinders.

1. Shanzi has her own apartment and so does nino. They spend a lot of time together so they are always at each other’s place. Shanzi move out months now!!!!

2. A good fi him fi go tek up skets. Where she work? What kinda business she have? Looks, colour and build a body not all Mr Man.

Mine she drag you go court under common law based on how long dem been cohabiting

3. Them get everything them want from him suh dem dun wid him now. A jus the other day somebody over here a ask how dem nah big him up no more. Ungratefulness cause disaster.

4. While Rose isn’t an angel, mi nuh belive dah story yah. Rose and this man lef long time, him did promise fi finish pay for Shanice education and he did. Suh dis yah story seem lean up, Rose a which cyan fuck bwoy yuh have ova yuh yaad?