HMID… some man dont easy. Im a single mother living in a different parish from my families. I met this nigga and wi did a talk but things never really connect so we jus breeze out and couple months after that we get back in touch and start take things more seriously( at least a that me think). Anyways we f**k and ting and bwoy guh tell him friend them bout him get one a the best p**y and all a that. Bwoy go out a him way fi plz me and such till him start use the word inlove and me now start develop real f***g feelings the nigga. All of a sudden the calls stop and conversation get shorter until none at all. Fi 2 wks mi nuh ave a good conversation wid this man and me call him one day and him say him deh mobay a take care a him aunty business suh me say to myself wa dat affi do wid we suh mi rest it. After the 2 wks him a guh call and
Say him did a go through alot and with him baby mada and son and him never want mi get caught in the middle cause him care bout mi too much suh mi say ok then. 1 wk after dat him start get demanding bout him need fi spend time with me etc and him know my situation which is not like me ave somebody a help me with my son and me na guh carry my son at him yard. The bwoy ignore my text them etc fi 3 whole days then him text me and say good morning and i reply same to you, nigga a guh say its nice knowing me and it hope me find who me really deserve and me a say wtf. Rite now mi jus a fret out hell enuh cause me a wonder if him give mi some thing!!!
Cho yuh know me cah badda. But for the past 10 years this is why JMG cah done. Miss, be an adult go to the doctor (why yuh guh raw?) miss the man Live wid him people dem and you didn’t catch that. Him did jus want likkle front from yuh.
Guh doctor den you…nuh dus siddung deh an a tink, dat naaa solve nothing. And listen, sometimes when yuh a tink one ting ano dat di person a tink suh humble. Everybody get heart broken at some point nuh mek dis discourage yuh none. If it fi work nothing or no one can stop it.. Ppl can only slow you down but dem nuh have di power fi stop wah is ordained.