SHER DEM SEH DIS A DON ANDRE SHIRT

Here is Sher wearing one of Don Andre Shirt. Don Andre x has a lot of pics and videos plus screen shots of conversation between the two of dem from when she went into his phone in Jamaica….. all shall be reveal in due time.

26 thoughts on “SHER DEM SEH DIS A DON ANDRE SHIRT

1. Him look crawny for real and sher is a undercover slut and all on the internet fooling the people them! Like she is a good individual I can’t stand her dirty attitude

2. so? whats the big deal? sher a tek don andre its no secret in jamaica, so did a lot of other girls! the ex need to move on and leave the girl, she tek her man and she wanna expose sher do it, but we tyad a the don andre story now cuz the world know him f**king on him wife or girlfriend nth new and not just with sher so move on and stop send in the girl bout don andre every min.

3. Dash it out senda lol but on a serious note you and man di left to mek this information be last cause anything else a go mek yuh look desperate.

4. desperate cocky fallaras if its x why bother, met a gal a NY tek up her hard earn money 10,000 gi man thinking she could buy him from his women of over 40yrs yes him say one gi him papers and one put him up when one dash him out, she an him fall out an she want bak her money, she tek bk tv, clothing, shoes after she a share him fi ova 10 yrs, the man cant kip on him phone 3am calls come een records of 200 crank call in one day, pon him woman fren cussing them dead parents who she don’t know, the word on the streets the sex grrreat, she put up a pic of her in a coffin to get his attention,,him no feneh pon her so she rise from the dead, a st Thomas she from, look like obya naw wuk

5. @Sender, from di odda day mi fi ask yuh, Don Andre REALLY AND TRULY mek him Birdie mash up over WHORING Sher????? Say it AIN’T so!

6. sher luk like shi luv tattoo up man because a same so kizzy bby fada body tattoo up but sher yo nuh fraid fi fuk every weh so tho no mon yo pussy wah R.I.P poor stinking pussy it nah get nuh time fi heal up no sah yo mess up

7. He’s obviously feeling her if she can pose up in his shirt. I know the press is needed to promote the new show but this is whack. I guess they realize the Marvin/Nickiesha thing get stale to so they’re taking a different boring route to stay relevant.

8. Why people so concern bout sher pussy? or any woman pussy a manner of fact! i’m a man and personally don’t care what any woman do with them pussy. don andre been a f**k sher and nuff more gal, the wife just a tek set pon sher because a she him drawn to the most and him put har in him recent video so thats y all of a sudden ya send in sher. wifey or exey leave sher alone! you say you see text of him telling her he’s gonna leave you for sher so why u mad? u did get the heads up from text so weh yuh come a bawl and a expose for now? if you see the text weh him a gwan up over her cuss the man and lowe sher cuz a NUFFFFFFFFFFF more out deh. A nuff flex me mek and see him a mek flex to so stop being bitter and move on you owe it to yourself cuz if a no sher a somebody else so blame the man and lowe the bitches! sher you name a call pon too much ppl man now you need one fi yuh self! and if you really a f**k all these ppl you need a little car goodie yuh hole atleast can earn that! gosh!

9. Sher you of all person really sit down and talk bad about your friend man? And a tell you friend fi led her man? Sher look weh u go pick up? Who telling you fi led him? Him crawny baddddd. Sher you doe better than nickiesha, birds of a feather’s flocks together, the whole a ooun a the same thing.. But you sher wan tell ppl how fi live dem life. Nickiesha works hard to me every video she put up a dance she a dance u sher all u do a put up video a clothes and boot, from u get the like spot like you stop dance and a try tun IG model.the whole a oun walk and tek ppl man. Mi feel like a fi I foot step nickiesha a follow..

10. @therealest you’re a man and a talk bout goodie? Girl you’re opinion doesn’t count as one from a male perspective cause yuh scale dem a shine dung the whole pink wall mumma lashy.

11. Yesss dash it out EX. Expose her nasty fake ass, this man body gal Sher swear she is somebody. Sher not wearing no pieces suh all the pose she a pose in a clothes an shoe she still naah bingo. a bare cheap clothes sher wear, anybody can wear cheap things, sher jus a know bout 1 an 2 brand this gal frighten and nuh use to nothing. ppl a wear brand a foreign out a road everyday, them nuh wait till party time alone fi wear it, unlike she. All the man yuh f**k yuh room tiny like a kids room, hardly have even space fi walk in deh, plus in a yuh tiny room nuh look good. yuh dresser little like, an yuh seh yah hot gal lmao I can’t. sher your a f**king hot Mess, clothes, shoe and selling pussy don’t get you no where in life. go learn to read, write, learn to construct a proper sentence, learn how to speak, learn how to spell. When yuh duh interview an the ppl them ask yuh questions, and them call some big words yuh dont even know the meaning to even answer with sense, the way yuh illiterate nuh f**k.idk how ppl seh yah them role model because you don’t even set no example of a role model smfh. Yuh tuff like an dunce like, 2017 weh dunce bat a guh. Siva guh f**k a next gal yuh nuh shame fi hear bout stinking pussy Sher lmao poor you no ambition bwoy, guh fix yuh dutty teeth yaah the next one.

12. BIRDIE IS THE BIGGEST LESBIAN AND THIEF FROM SOUTH LONDON SHE WENT TURKEY THE OTHER DAY AND DID HER BREAST FOR £2700 HER AND CHELSEA AND COME BACK ACTING BRAND NEW. YES SHE USE TO MIND UP DON DRE AND SHER TEK HIM FROM HER BIRDIE SUCKED OUT MITCHIE BOO PUSSY MICHI WAS IN THE SIMONE SHOP TELLING EVERYONE

13. I don’t know Sher only on social media but you are saying somebody acting so hype don’t have a good up bedroom set and a car? No I refuse to believe that Ina real life.

14. Birdie who????? Ah Don Andre mek yuh known guh have 20seats back…….. Everybady know seh ah yuh write this yuh hurt bad!!! Ppl know seh him only did deh with you true yuh walk and thief him designer clothes gi him!! Di two ah whunnu wotles like!!!! Birdieee ah hype yuh ah look true him nah feature yuh again hush. Don andre have aids fram how long!! Everything wi ah front him f**k!!! You really did ah think yuh could ah change him. Mi cyaah stop laugh u see when ppl waan hype man wah happen!! Birdie gwan guh look a job and stop theif!!! Yuh confuse too cah one minute yuh waan man then next yuh waan women!! Yuh have way too much time on your hand!!!

15. Is Chelsea Michelle spice daughter? Cause chelsea have new breast. Birdie if you put your mouth on mitchie boo middle aged pussy I hope you went to see your GP the day after sigh. I’m disgusted by what I’m reading. Why unnu old girls like Michelle Nicky spce or Samjody mek birdie fix up. too Young and beautiful fi live life suh

16. SHER SHAPE WORST SINCE THIS BIG BACK TURTLE DO IT BATTY. SHER LET ME GIVE U A FRIENDLY ADVISE, START DANCE PON YUH NECK ALONE SO IT WAS REDUCE SOME OF THE THICKNESS. YUH NECK BIG NUH BLOODCAAT. YUH LOOK LIKE A MIGET MAN

17. That girl shot her butt that is why it get so big my friend did her butt so please it nuh real I can’t stand her becuz she just over hype for no reason and claim she a business woman and act so unprofessional but I understand becuz she only 26 which I thought she around 30 most days she on social media cussing somebody and act like she bad and I saw two sisters kick her ass down at some party saw same on youtube.