SHIBBY SEH KONSHENS FEVA HIM

Well-known comedian and actor Keith ‘Shebada’ Ramsay has launched a stunning attack on popular emcee Nuffy, and taken potshots at recording artiste I Octane and Konshens in a post online.

In the post, he says: “look how dem spread rumours and try mash up my career and the whole ah dem a try tek my style and waa be like me. I Octane pants tighter dan mine. Konshens look like me twin and now Nuffi look like me lickle sister! No sah, me cawn badda!”

When contacted, a fired-up Shebada directed his verbal attack towards Nuffy, in particular.

“Nuffy ah mi lickle sister, we go church together and siddown pon the same bench, but ah him ah shake the tambourine. Right now, yu nu see how him favour me? But just that him ah the black version,” he said.

“Nuffy need style, why him no try white since black nah work fi him.”

He also launched a broadside against I Octane and what he called “dancehall hypocrites”.

“Tell Octane fi bring back mi pants, ah mi one black pants and mi caan find it. Dem a speculate and a bash me. Everybody lick out against me, dem classify me as homosexual when other people ah put on wig and a gwaan like woman, and the same artistes dem a like fi dem post pon Instagram, but dem waan come bash me,” he said.

He said that some of the dancehall artistes were hypocrites.

“Dem a gwaan like queen, and dem not even a king, dem a jack!” he said.

Shebada is known for his hilarious performances in plays such as Bashment Granny 1, 2, and 3, as well as Di Driva and GhettOut. His latest play, Bangarang, will open on December 18th at the Green Gables Theatre.

9 thoughts on “SHIBBY SEH KONSHENS FEVA HIM

1. he said nothing wrong dem dish it suh them fi tek it,dem ride him name so damn much him have all rights fi ansa,i-octane de yute waan back him black pants dwrcl and nuffy do look like a damn lil sister

2. Yuh know say fi some strange reason mi doe ting Shebada is gay. Nope. Goodly have a wife tuck weh somewhere dung a Country. When you become an actor, playing the same role for a long period of time…..u tend to take on the character. Look how Urkle used to talk up ina him nose long after Family Matters done. Lol. Gwaan tru yaw Shibby. Bunnnnnn dem outttttt. Wayyyyyy outtt. Rayyyyyyy. Dwl

3. Mi say all mi a look fi when him show a come out ahhh boy promotion does not have to be controversial that’s all I’m gonna say smdh

4. Anon 10:13 yuh a wicked. A you cut Jesus slippers and tun it inna Reese’s Pieces. How you know seh shebada gone, him tek yuh mother from your father. That’s all alleged, and if he is SO WHAT…him batty mek for it. Hold dem and beat dem bad shibby. Too much hypocrites inna the business. If you aint got no haters, you ain’t popping. Franklin Twn str88!!

5. U nuh hear the sumadi say them grow wid him, how u know say them neva see him a par wid him ‘relations’ them yet? Plus who didnt see them gay ass pics at shebada’s birthday party wid him and him Gomorrah queens pose off wid him? Women like u knowingly marry queens cause unuh refuse fi acknowledge the truth all when it stuck right up inna unuh nose hole.

6. @ugh, rat vomit I don’t talk what the f**k I don’t know. She grow wid shebada, BITCH me too!! Weh marrying “queens” a go, how dat reach in a it. Sounds like a nuff shit up cocky you tek in a ur p**** n mouth…like something a bother you. Like I stated previously that’s all alleged, and if he is SO WHAT!! Shibby to di world who don’t like it can eat shit. Bingo likkle more mi linky, tun up