SHIZZLE THEY MAD BECAUSE YUH TEK BEGGING MEK A CAREER

0 thoughts on “SHIZZLE THEY MAD BECAUSE YUH TEK BEGGING MEK A CAREER

1. Good thing all him no c Obama when him come..him wudda beg America off a him…I hate when these grown ass barky back ole tiad man love beg…its disgusting..if u have a $5…u cant mek them see it cuz dem a go beg u it..a siren dem..wawawawa…a so me know a long old time big man n him can beg like dog…me hate him u c…dem c things and dont even know a what n a beg…

2. OMG! I had a friend who who met him a few years ago in Jamaica but thank god she didn’t do anything with him, all he ever did was beg for money and things and saying he was her man and she should takecare of him..she had to change her number because of his constant begging. Ive never seen anyone that begs so much like shizzel it’s so disgusting! This guy is always traveling yet he still begs for people’s money and things..nigga you need to stop cuz…… IT DONT LOOK GOOD!!!

3. Batty allegation a ring pon yun name an ur response to dat is why wi mad? If chronixx did have any idea wat a waste man look like him wud a neva skip all shitzle a gone renk wid di president smfh.

4. Ppl ppl Unuh help mi out deh mi nah wear mi glasses….nuh the h&m jumper that!!?? Ms.met I swear I have the same exact thing from h&m…Kmt Suh a Bey donated woman close him wear?

5. Oh wow I just got that jumper from h&m for $19.95 had to get a smaller size cause I wanted it fitted a who buy ooooman jumper sent guh gi swizzle body him a a asked why dem mad cause yuh Moggle inna Ooman jumpa unuh beg until unuh beg and get **k