Jamaican Entertainer December 7, 2019 by Met LOOK LIKE BUJU AND KARTEL A GUH TUH WAR OVA STEFF IN THE FUTURE
Somebody get a sprite!!! The thirst smh get out??? Him confident bad n Stef have her man so whey him ago??? Reply
Him need de whole drinks company! Whappin mumma? Steflon, can’t collab wid de likes of Idris Elba, fi mek all man like dat demon blow pon har neck muchless wet up har hole. .not a rass a dat! Reply
Burna boy is no light weight. He is a big deal and dem ting look good together. SO…..she would be a fool if she look any other way. Reply
Fartel go sit you battyfish self down. DAT a if you can sit. Crawny noh rass. Teflon wuda wutless fi even glance pon you. Reply
Somebody get a sprite!!! The thirst smh get out??? Him confident bad n Stef have her man so whey him ago???
Him need de whole drinks company!
Whappin mumma?
Steflon, can’t collab wid de likes of Idris Elba, fi mek all man like dat demon blow pon har neck muchless wet up har hole. .not a rass a dat!
Lol
So ago pass her African boyfriend
Burna boy is no light weight. He is a big deal and dem ting look good together. SO…..she would be a fool if she look any other way.
Kartel is in some serious denial about his looks and his age. This girl would never. Lol.
Fartel go sit you battyfish self down. DAT a if you can sit. Crawny noh rass. Teflon wuda wutless fi even glance pon you.