SHOWA YUH CUSTOMER DEM DOE HAVE NO APPEAL

Met please help me to figure out why this bwoy want me to follow his bleaching page on Instagram ?? After a pure ugly people him post up from black to white and them still ugly..

2-Optimized-1

3-Optimized-1

1-Optimized-1

4-Optimized

0 thoughts on “SHOWA YUH CUSTOMER DEM DOE HAVE NO APPEAL

1. Woiiieeeeeeee!

Dem look betta black an natural. Why dem bleach?

LOL him misspell elegant —> elligant

smh

2. Sendah to be fair him nevah promise seh him was going to mek ugly people pretty, him ah promise seh if u want di duppy look him hab it..suh if u nuh want it tell him dah…dwl

3. More self hate every day. This person is so brazen with them self hate, advertising dem bleaching lifestyle on instagram. unnuh sick stomach cho. God bless us with melanin natural protection from teh sun rays and unnuh with unnuh fool fool self a bleach it out. Unnuh luck say me is not god cause I swear unnuh wouldn’t take a next breath. Damn fools.

4. I think that ugly man is his father; therefore, what do you guys expect? Lmao! That lady related to him as well..ugliness is a crime and bleaching cream can’t save yuh..lol