SIMPLE FLEX WHOLE HEAP A EMBARRASSMENT

What a way Tyrone flexx breed simply Ashley friend Shar. Now Ashley and the girl vex and a air out dem deeds on IG 2 days now. Tyrone stomach strong tho because him have him good wife a yard and a sleep wid dem wutliss dancehall gal ya. First him Breed Nelle upsetta now him breed Bronx bicycle Shar. And Shar jus have a baby couple months old and live with her baby fada and now she a breed for Tyrone. She’s a wutliss likkle gyal. All the simple Ashley she weh nu stop travel state to state a bring weight fi the man and is a entertaining visa she on gyptian betta know weh him a do Wid dat loud mouth gal on live a brag bout she selling weed like a damn fool trump will know what to do wid unu. Tyrone post him kids and dem so nice and a dis u really deh a road a do and a put yr family at risk and embarrassing yu wife.

8 thoughts on “SIMPLE FLEX WHOLE HEAP A EMBARRASSMENT

1. I don’t know when alla dem gyal ya ago see seh this man gay sumting bout him give me a kareem big dreams vibe. I feel bad for his wife she’s a pretty girl who don’t seem to be in the mix. See him a few times wid the Nelle upsetta one weh Fava man and always dress naked two of dem Fava cross dresser. I can’t see why decent women would choose these men to settle with. This Shar chick is everywhere with everyone from Bronx to Brooklyn to jersey and she been like that since Jamaica. His wife must be ashamed after giving him papers this is the thank you.

2. Nelle did affi dash weh that! That’s the reason y she soo fat! Nelle wen u ago wake up uh nuh tired fi uh name a call up pon pink wall tru Tyrone ,but then again she like dem lifestyle deh cause she use to deh wid Tyrone fren weh name Moloy so she definitely love dem things deh so unuh stop tlk bout Nelle cause she a woman hoe an Tyrone a man hoe

3. Can’t understand why people keep on saying woman give Tyrone papers. Tyrone been had his papers longgggg time ago. Nelle soon get weh she look fah, Tyrone walk and fuck everybody. Tyrone not leaving Nelle because him love the freaky lifestyle weh Nelle a give him, 3 sum, and him get fi fuck her friend them. Him babymother need to leave his ass before him give her aids or something else. That’s the reason why you don’t go into a next woman life and think say the man not going to do the same to you.

4. Dem boy dem nuh use to gyal that’s why. Dem come to America wear a little bit of fake brand and feel seh dem a top boss. Letting these little Ali express, fake hair, fake skincolor, fake cuteness behind makeup mongrels who are desperate fi get any man get with them. Thats why we have a generation of heartless kids because of the careless sex that’s going on. Breeding up for other people spouses. One night stand kids. 6 weeks hook up breeding. Tek a friend man and breed. Competition breeding. Me and baby father broke up and now breed fi different man. Child support hit he’ll feel it. Child support can be put on on men “without” papers too.

5. All men cheat At least his name nuh call up with no man leave people business and mind ya own tyrone is a very cool person what goes on in his life is not anyone’s tyrone ah hottttttt toppppiccccccc

6. Unu come off a nelle name now no sa give the gal a breakkkkkkkk she dun face how much embarrassment weh make unu nuh dun the baby mada ?