SINCE 2017 DI $1500

Pink fling weh dah ID yah nd post…. mi very much upset now cause it a get bad to worst after this boy come to mi nd ask fi borrow a money fi help buy one car fi help him nd him daughter to be able to move round better. Bcaz the in law dem weh him did live wid nuh stop treat him like shit nd abuse him mek him one a do tings inna the house nd a nuff a dem deh deh nd him dida try save nd couldn’t save cause a dem. Suh mi lend him mi hard earn $1500 US fi put down as a payment for him to get the car. The boy set him ago pay mi back nd all now him cah gimmi back mi money till him mother did sey she ago pay mi back nd gimmi $200 nd the boy diss him mother nd she sey she nah help him cause him ungrateful. Nd me a call nd text him nd him a come gimmi attitude like a me owe him sumph… no dem tings here a brightest nd ppl need fi stop be ungrateful wen ppl help dem out of a situation nd tru fi better demself. Him owe mi since October 2017 btw

8 thoughts on “SINCE 2017 DI $1500

1. Sender we don’t care. You women bear time and time again to stop this behavior .. You are not his mother.. You all need to stop babying these men and having them take you all for fools . This looks like an able bodied man who can go look work and Parttime work if so be the case. It’s been 3 yrs, file an official complaint in court . This public shaming tactic on pink wall is getting ole

2. IS IT IN CANADA? CAUSE A JUNGLIST. SAY CHICKEN AN BEER RUSH HIM. AFTER THE MAN DO HIM LAWN HIM GI BIG MAN 40$ FI LOTS A WORK BWOY GOT MONEY PROBLEM. HIM NO PAY BILL . AN WA BIG MAN DO WHOLE LAWN. FI 40$ AN BRING FIGHT TO DI MAN DI MAN HAD A KNIFE. (AN DID NOT USE IT). CAUSE HIM. NO WA NO TROUBLE….BUT PLEASE TEL DA. MAN…POSSESSION. OF THAT KNIFE. CAN GET HIM. IN TROUBLE
    if police ketch him with it. Pussyhole chicken can tell
    lie pon u.U no need that

3. PUSSY CHICKEN. U CAN GO 42ST..DRPENDS ON WEH U LIVE..OR GO DUNG A CHURCH AN WELLSLEY GO KETCH MAN

4. 1,500 GIV one bwoy..ONE BWOYYY AN HIM NO WA ANSA HIM PHONE…CARRY HIM GO. PON JUDGE JUDY.. PPL CARRY PPL. PON DEH FI 20$. ITS NOT U ALONE HIM OWE SEE HIM DISS HIM MUMMA NX TING U HEAR. SHE NOT SUPPOSE TO PAY HIM BILL