SLIM TO THICK BABY ISSUE

Bi*ch went from mawga walking stick to thickazz but natty still naw look she! Memba seh suku is his life… mi friend move on and him still a dead ova mi fren..Baby cya hold man! Afta suku naw look pan d two ah unno p***hole!

11 thoughts on “SLIM TO THICK BABY ISSUE

1. Den if bloodclaat suku move on.. why di f*k yuh an har a f**k wid di girl fah? Innu issa bloodclaat tuh bloodclaat. Baby like it a beat suku like 100 belt. :ngakak

2. Get the f**k out of here who’s suku to miss P….bitch bye hating ass hoes,mi know miss P new weight a mad unuh. Gwannnn up and go drink some bleach!

3. Suku di baby weight a beat u ugly rass bad. U still mawga and dry up…pussy ugly and done out das why nuh man no want u bitch u is a mannnn go tek care ah u Pickney dem a Jamaica and stop watch ppl. U wish a did u breeedd….how u fi waan Breed fi a next man and. Still have pickney a Jamaica a dead fi hungry bitch move u ugly bloodclaat from yaso.

4. Suku its killing u to know dat miss p tek nattyyyyy yuh hurt u old bat looking bitch! Miss p new thick body a madd u…u love send story to pinkwall fi mek har look Bad miss p and natty nuh seee youuuu!!!! BOOOO BITCH U HURT LIKE!

5. Suku yuh and yuh dutty bloodclatt fren so call fren dem a queens need fi gu look a life. I know for a fact Natty don’t want yuh. Y yuh nuh talk how yuh well a try pon on sum weight but Ms.P and Natty situation a suck yuh out. Yuh just mad seh a nuh Natty breed wid all the three sum weh yuh give him. Yuh and yuh low life fren dem leave the gal alone shi look way betta dan ur hungry stressed out ass

6. Sender u fool eeh, if Suku suck out and dry, and Ms p did suck out and dry, simply means natty have a type. Obviously him no like thick and him no give a f**k in a 2018 what suku do, just like him never care 10 year ago. Ms p come take back the f**k from suku since you weight make you know you man no want you. Bombocloth 6 comments pon pink wall tru ms p get Fat, boo go check your self esteem a pink wall you a look a boost from , lame ass bitch go draw one stretch out hanger thru you and natty bottom and tie the end dumb bitch. Again, Suku left Natty because of the gay rumor perpetuated by his long time bitch. Therefore, no matter how much time u call Suku name, Suku bloodcloth relationship a kill you nasty germs. Every time Suku post her man uno look a hype bitch you in a sinkhole, we no rate fowl pill bitch. Ps. So uno never know say stress make people fat. You baby father married bitch so what hype deh pon uuuuuuuuuuuuuuu. Zero. Happy happy Suku waste can’t take residence in a you life cause a U say run a boy. Pow

7. Sender at 1:41 you fool eeh. Gal drunk f**k you and suck you pussy and breast in a dance pon video. A SUKU 3sum a bodda u, u CANNOT GET BACK SUKU PUSSY fi even dream bout bitch. Yes bitch a you me a talk. Bout Latty beat, Latty beat you bitch, Latty just come a over 9 years mi siddung pon dis wall and me know bout u, I’m a put ur video on pink wall the next time a post go up about Suku, try me hoe

8. Sender at 1:41, you send the post a dun ms p and use that buy the pass fi dun Suku. The post you sent there are no comments about ms p, it’s all about Suku. Makes no sense. Latty naw read good or Latty would see seh a less than 3 weeks uno send in this story weh dun from 10 year ago, and she commented after you post say you want know bout natty dick. Do you remember bitch. Natty dance a come no hype uno naw get bout Suku. A 10 more gal natty a f**k pon ms p and we don’t give a f**k so why give a f**k because you’re getting fat bitch. Unno eat sleep drink and breathe Suku. Suku pussy off limits bitches. Not a share man, own man. Why should she have her good man in Her bed and a go worry bout piece a man. You bitches are luddy, Sender Latty is not with you, Latty is with jmg , you gets no high five dumb bitch, foh, we know it’s you bitch I’m a run your shit , that’s a promise. Put up Suku again since YOU wanna be famous bitch. You come in like the gal in a di orgy pon page 1 weh release every body else and left out herself. Bitch I’m a post uuuuuuuuuuuu

9. @nuff aka suku where and when did you leave natty. If you are so happy with ur man y u keep putting urself on the wall and a call up Natty name. I hope di boy weh yuh a mine straight and can give yuh yuh green card su yuh can gu tek care of ur kids yuh lef a jamaica yuh low life f**k out bitch. Stop walk and suck out pussy inna America suku yuh mouth smelling like spoil pussy bitch