Shazza b whose man bigga dead in Jamaica last week find young gal pictures in his fone and a send dem round she all mek fb page n a post up…Dem seh she put out the picture dem because him find pictures in her phone to young boy a .she get hot from she do har body and it give him heart failure so true ppla seh a she kill him she start dash out how him a dutty man.
*Wi need some pictures fi balance as ujal……send dem come peepu*
ENGLAND PEOPLE COME TALK UP. THE GAL LOOK HAPPY SINCE THE MAN DEAD. RUN THE STORY. RIP BIGGA.
The picture doesn’t show Met.
Shazz you love the hype too much the man don’t even dead 2days good you run through him phone & see the pussy picture that his other gal send him for a grieving woman that shouldn’t be a problem to you not the first Bigga is f**king on you ..you just a drama queen make it worst you go post it on the man FB page seriously??? You f**king on the man long time him a f**k too so f**k for f**k.. You live on IG & FB like you have shares Kmt get your act together bout kids want to go Dutty hellshire stop tell lie its you want go so you can take pictures & post up for likes if I was in your shoes FB & IG would be the least of my problems you giving ppl things to talk not even two weeks good you dry eye …the part about you killing him I don’t believe that crap it was his time to go RIP Bigga life is not a promise …P.S long time Bigga a f**k the gal from st Thomas & you no that too… Leave FB & IG alone grieve with your kids in peace