SOME A DREAD……SOME A RASTA AND SOME FI GO TRIM

15 thoughts on “SOME A DREAD……SOME A RASTA AND SOME FI GO TRIM

1. Wow is a onzie that??no me serious is that a Onesie jumpsuit?!!calling the fashion gurus dem..simplicity,saranwrap,pp,WNPP,Marie,startled,always reading!!!its an innocent question I swear mi nah style him mi boss Lalibela!!

1. 😀 😀 de dread in a capri 2 piece vest soft jeans fabric with some dam clouds or “camouflage” print :ngakak

YardieLT yu nah nothing fi apologize fah! This shakesparen dread is conflicted wid him self. :ngakak

2. like everything is really from the core ..its the heart first then the image after …..i know nuff ball head man wen more rasta than the man dem wet walk around in dirty white and head tie up and only thing white dem eat is caucasian women ……wheat this wheat that , brown this brown that , ital this ital that , bun out a salt ……lol

3. with all them upt gyal and stylist and all a who dem a run up n down wid dem cyan get two piece a clothes pick out fi dem merci!!!

1. All that you mention maybe the source of his ill fittings 😀 😀 😀 The dread a do H & M :sup2:

4. One of the best eat out i got was from a dread..but mi couldn’t deal wit di ital smell and possessive behavior.