MI JUS SEE SPICE COME UP INA MI STORIES AND A WONDER HOW SHE LOOK SO CLEAR INA HAR CHEST AND FACE……BTW THE LEG STILL VERY BLACK..ANYHOW MI SEH MEK MI GO TEK A LOOK PAN HAR PAGE FI SEE RIGHTLY FI MISELF…SPICE YUH A RUB! WHATEVER DEM GIVE YUH FI USE A COME BUT YUH ONLY A GUH LOOK MORE DIRTY SO PUT A PAUSE PAN IT YAH NOW!
6 thoughts on “SPICE A BLEACH”
She gonna need the pill and/or injection at the highest possible dosage…bleach from the inside right out.
A nuh now Spice a try she bleach. She always “trying” to catch likkle colour. But as a good looking black girl she fi stop it because when bleaching go fi ugly up people and make them even darker than before it stay very bad.
She gonna need the pill and/or injection at the highest possible dosage…bleach from the inside right out.
Likkle rubbings a gwan fi true. She a tek on road up wid it. Gwan enjoy it spice.
Is injections she gets. But she’s still dark
A nuh now Spice a try she bleach. She always “trying” to catch likkle colour. But as a good looking black girl she fi stop it because when bleaching go fi ugly up people and make them even darker than before it stay very bad.
Sender ur lame because she look the same to me
A so u chat ur customer on social media though, gosh u awful, ur budiness soon fail.