SPICE DEM SEH HEF DI DECORATION COME WID DI CLOTHES

27 thoughts on “SPICE DEM SEH HEF DI DECORATION COME WID DI CLOTHES

1. Good evening met…. Why does spice do this. She looks awfull you wouldn’t believe that’s she’s been do this artist thing for as long as she has been doing. She’s a paid amateur as far as I’m concerned. I could never tek my money go see any stage show she’s performing at… What’s wrong with this fool.

2. :bingung spice u have mental probs and it shows in ur sense of styles… no man a wah dat? u loooosing it yow u not winning it at all :nohope

3. the fact that she did her tummy,plus have on waist trainer and still a try draw in her stomach plus this get up a beat me bad…..all wen saw leff it give unno,unno still caan come gud ishawna is a next one a dosh know who a teach dem how fi dress damn clowns

4. I will admit that Spice is a very “creative” individual even when her intent does not come across. This is dancehall and for decades we have added and take things away. When Bogle was with us (bless him soul) he too came up with some unsual fashion alot of which he is remembered for. It’s fair that we let Spice “express” herself in her artistic form….

5. Some a unu waste gal nd fi go chuck off a rock cause unu a worry bout spice an spice no c r recognize unu spice have her money an a live her life while unu a pine weh ova wat she wearing an how she look,di more unu hate on di chick di successful she becomes dumb cunts

1. It is better to be happy with likkle n nothing than rich n miserable with that crappy ass sense of style all me can say is mi no surprised anytime u hear glue gun shoes spray n tacky attempts at dress “makery” mi say yes a SPLICE dat yup yup mi caaaa badda look ya man smh

6. Dressmekka mek dem and she a add style/spwile to dem bout she a decorate the crotch area….It doan look good at allll
    Cheap, tacky spwile

7. Nutten nuh wrong wid it. I was watching some clips of performers from the 60s and 70s and some contraptions dem used to wear. Is just entertainment, nuh meck it more dan it is.

8. Habet
    Mi is not a dancer mi wash hold pple shit fi money,an if understand am a home health aid so mi no know spice an her dancers an even if di dancer got a dresser in her kitchen she have a dresser an a kitchen right wah u have dats y nuff a unu Jamaican gal cnt mek it cause unu hate on each other fi no reason at all unu just hate cause other pple hating unu just like di fly wah hover over shit unu just want one fly deh zinging round fi unu start zing round to

1. Bad mind spice for what ? If you want to clean old people shit that’s your business spice is tacky she stay bad she a mek money and cannot stay good or look good anytime at all yah come beat up yo chest fi stay bad spice kmt

9. Ah nuh every ting wey sell a shop ah fi yu and I get that, senda. But this is what Spice and those who pay to watch her perform want to see. If it wasnt she would wear something that is more favorable to their palette, as along it allows for her artistc expression. So her attire shouldn’t mad you. Just live and let live – life nicer that way.

10. Now mi c seh u habet is really hating cause only u alone mek it a badda u dwl tek time drink it cause u can overdose on hateraid,go sit 10 seats in di back row 5seconds is enough not gvng u any more a mi keyboard time chow

11. Spice is probably one of the best stage performers in music currently and that includes all the top foreign acts with their expensive stuff.

12. U know there is something about my spirit that just can’t tek spice. It’s like her eyes dem just not right. I don’t know as much as I try something with her just not right.