SPICE DONT KNOW WHA FI DUH WID HARSELF

18 thoughts on “SPICE DONT KNOW WHA FI DUH WID HARSELF

1. Spice “yuh mumma never tell yuh no trouble nottin weh nuh trouble yuh”

Alkaline seh gwuan build… Try follow that piece of advice and sekkle yourself.

2. I think Spice is one of the “not so many” dancehall females who could upstage some of their counterparts (dancehall men). Remember we talked about versatility when dem set har up wha day at the athlete gala? well here she saying hey I can do a bad-gyal gun-gyal chune and answer anybody. A no Alkaline deh pon the track doh so she go a funeral fi di wrong dead.

3. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others….

Kartel no wheel ghetto bicycle why yuh duh dis ?!?!?! yuh see seh yuh luv tuh be bloodclaat seen doah. de yute don’t even see yuh bad a tuh bad him don’t even care enuh fi mention yuh, a one 23yr old out yah a mad off most a unno suh.. yuh well nd know is not alkaline sing de damn song but because yuh miss last week visit fi guh extract shit from outta yuh addi batty yuh cum wid dis, all wen Lady Saw leff it give unno – unno still caan manage it

Fi all who waan know it’s … Fabian – PRISON WARDER nd she harself know dis.

4. I can’t stand this gal fi days. All weh a gwaan a badmind a kill off d whol a Unu f*kas in a d music industry. When a nuh u, a beenie man, foota, nuffy, popcaan, etc a take set pon the likkle boy. Make him strive man…wat a way Alka a give unu pure head ache. U a talk bout battywash yet a u say addi fi send him hood up in a u tripe. Kmt u Fava eediat. A suh u love do things and play victim u know say a nuh alkaline sing d song but a long time u hot fi d boy. Well u get u 5 mins a fame now.. run along and go one side. I hope Alka don’t ansa u cause I would definetly lose off a him.

5. Spice is disgusting!

Let me see: homorape, gun promotion, assault,murder and mutilaion, gang promotion, promotion of a monster …yes bitch, you doing well.

Airwave and promoters should boycott you bumbo.

6. It sound good still, she killed di first verse but second verse not so much…. a when she seh a who sing it lol dirty spice Nuh easy like she Nuh know aready lol.

7. But PP mi never know female djs a clash male djs. I know them might throw one n two words yes but this spice shyt a effery! Cecile did do a tune name changes a talk bout who too stiff n can’t position n she nuh see wha women a run down pon elephant man.

Several male djs rush her lyrically n physically and is the same Beenie man did defend her cuz she never counteract. The only other time is when kip rich style Lady Saw n sey she nuh have any kids inna the business. Mi sey Queen saw do a chune n kill Kippo by saying she nuh have any yute so that means her things tighter inna the business! !

So look like yet again a follow spice a try step up in Mumma Saw class n jus can’t mek it!!
    Big up Cecile straight!

8. But the bigger problem is there is an artiste impersonating Alkaline and is him do the diss song. Clearly Spice think a Alkaline, suh any reasonable person would defend it worse a Gaza she seh. Listen Microwave and hear how Alkaline a trace like gyal, a same way Spice a deal wid it, Spice bad u bad! U ruff him up not even Popcaan coulda do that, unuh love put female artiste inna corner and gyal dem up too much. Run road Spice !!!!

9. look like Spice want a next box cause Beenie man Bubbuh never box har good enough. Mi see har do photo shoot wid har kids and mi haffi give credit weh it due, but the troubling part was the captions where she a call herself single mother nd a talk bout she a both Mom and Dad, yet when she and Nicholas deh she used to big him up as the best father there ever was.