U know mi always hear seh she cudda sing , one a her classmate dem tell mi dat ..di first part a di video ketch mi off guard..She fi sing ..plus fi di song
1. I think the same song, same words would sound better from Queen Ifrica. I beg a do over. . Mi jus na get the vibes deh from Spice. Srry girl. I get the message but the delivery is AWEFUL !
2. What I don’t understand about spice …she wants us to one minute think she is all for women’s empowerment but Spice nuh u same one bash Rene 630 and all u dancers dem?! Nuh u same one sell dem front to the highest bidder overseas? And nuh u same one bully dem when dem don’t want conform to your ways and u pimping them out ? So which is it? Are you for women’s empowerment or u gonna continue to tear down? STOP being a BIG RAAS HYPOCRITE man! Tyad ah u and this hypocrite shit.
Thing is, the mix tape cover hasn’t gotten as much coverage as the picture and that nuh good. It was just poor execution. She got the attention so now she needs to start charting. Much luck to her. She is one determined girl to cross over.
Love it. Sorry fi the bleach cream sellers. Unu stock gone down. I’m happy to see spice leveled up. My niece use to complain that she was too black and wanted to light skin. I always told her that she’s beautiful.
Spice I am so proud of you, you used your platform for good. This song will end up in the history books, this song will live on. The timing is befitting, 2 many people bleaching their beautiful black skin. Guh deh gal
Watch the two mouth cutlass dem. Dirty whoring big pussy dry pussy met. Unu class the gyal the most den turn round n seh unu love m support her. If u affi tear someone down n step n kick dem in order to support them, keep your support! Unu is a set of sick fucks! Unu use to seh she nuh look like she bathe n her blackness can stay, n mi watch dull cutlass mouth met seh she is always complimenting the womn skin. Hey gyal Met u badmind till it sickening n u dirty followers who cannot ever seem to oppose anything you say lord it sad bad!!! If unu ago tear a woman down tear her down n keep on that side, nuh twist u stinking mouth bout always found her to be beautiful. Unu stink like. Wol a unu come thumbs down mi video n hide in a Met battyhole while unu fling comments. Mi nuh fraid a none a unu badmind fucks
The only way u know mi a whore a cause u father did buy me and u madda sed time and him buy yuh pan di second try. I have never called spice dirty so when u a go tell a lie go back up ina u madda from di side a u body and when u go up …look fi u father back way. What u doing here if my readers all follow me? Which video are u talking about.Spice if this is you dont tell no lie pan me, cause u tell enough lie pan enough people a talk bout we a thumbs down your video. U think we have time a thumbs up or down? Mi wudda like u fi go fi jus one a fi mi comment dem a class your skin mek mi send u right back up ina u greatgranny ovaries dem fi u go ask God why him send u out di way u came
I don’t think it’s spice that made this comment, right now she’s looking support for her new song, I doubt she’d be out here trying to alienate people.
I think the commenter just got caught up in his/her feelings and typed video when in actual fact they were referring to their comment.
U bright bout if we a go tear down we fi tear down and keep it that side. Who the fuck is u? U know all now mi nuh done..Who the fuck is you? Anyone that feel dem haffi stay feeling a certain way about a person is a wicked. Worse that person has never done anything personal to u. Has anyone’s views changed about Spice attitude Noooooooooo……………we view change bout most of her music noooooooooooooooo …Mi waa smaddy whey always a read come talk fi mi whey mi always seh bout spice looks because u fi one is a wicked …
Is when you come off-site fi come inspect we pussy fi know how it mek up?!
Me 100% certain fi me tight pussc defend up that bitch when dem call her dusty and dirty, so mind how yu a chat, Fucka Dem!
Spice self serving song wack! If she did want fi take up a platform she could a mek the lyrics to where it’s understood on an international scale! Her attitude is DIRTY! Me sure we can re-watch love and hip hop and har stage antics over the years and see that she is a god damn hypocrite!
Suh how this post dont have the bagga commnts like yesterday?????? Fucka unuh !!!! All a who normally comment dem fuckry deh bout the lady gone inna hiding, unuh fava eediat!!
Yuh si next time u a class mi, u can use u name. Why my vagina a bother u so and who mi badmine? U eva si me a ask u fi follow whey me a seh yet ever? How much mouth u have yasso since u seh me have two? No one is hiding most a who chat yessideh come back come chat todeh u waa double up dem comment dem? Dont come here and tell no lie pan mi bout mi eva a describe Spice and her skin because that I have never done and as bad as mi is…Mi neva yet switch up and cuss nobody so u can use u name and seh whatever u please cause a nuh di fus u cuss mi and I did not care then and wouldnt care today. But please, dont study my vagina if u have one spend time wid it , monitor it and pet it while it remain wet :travel
I dont sit and monitor people but mi waa know if uno nuh think uno IP present pan di screen? No matter what my feelings are about anyone I can always be fair in my judgement of them. The song sound good and she is determine. I still do not appreciate some of the things she has done but dont expect me to say the song is wack because mi nuh appreciate some a di tings dem she did. U too much
And find other things fi cuss people bout but under dem, cause di whole a we leak and the whole a we will stop leak one day. U dont know me nor do u know anything about under mi fi a go up under mi ..thats beneath two females. Leave that to the batteyman dem and if u waa assume a batteyman persona mek mi know. And a go lie bout we a thumbs down video and bout we talk bout spice blackness can stay. U eva si mi a talk bout spice color yet liard ? I for one have always said she good looking no matter what anyone has said and everyone is ENTITLED to their own opinion of what beauty should be. I dont make anyone say how the feel she look. A people like uno send people go prison cause dem think we vile but a uno. Dont come here if im in your craw and if I didnt tell u that before I will tell u now. You dont have to come here if u feel that way about me and what I post here. If I was badmine I wouldnt post the video but I want everyone to have their own opinions and mi neva tell anyone seh dem nuh fi feel any way yet..We agree to disagree and keep it moving . U come yah all di while and mi neva seh share my opinion. Never once
WTF!? I am not the fucking Anonymous up top so why are u replying to me about shit they said plus shit I said?????? You need to recheck your IP shit and stop mix me up inna fuckery cuz all mi eva show u is respect. I have read comments here in the past of people criticizing her complexion, mi nuh see them out now, suh wah mi cya come ova yah come have an opinion nomore???????
Hold onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nuh cuss yet cause u know mi will seh sorry..I had my cloudflare on and u on the same ip as spice..Hold on nuh cuss yet when mi seh sorry u cuss
The system had u and the anonymous on the same ip but after u made the comments in the other posts it changed so mi pause it fi check u know mi will seh sorry but let me check..Is spice a cuss wi not u… hold on please
U comment 9.09 my time in this post and then two more in the other post…Mi soon come mi a check the whole post now…………..
Fucka Dem, my apologies for calling your name :maafaganwati
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A lie! :nerd suh yuh mean fi tell mi seh all di hiding talk uppa top an a fucka dem gone inna hiding yah now ______________ i are weak! Dodge 2.0 mi bumbo dem ppl here carry real feelings ova here doe lol. Hello is where yuh gone waiie yasso nice.
:ngakak u know we is a mad set and mi regulars dem run out…hush man u know how it go :kiss mi get the person now man …mi sorry o
Fucka Dem, at least you know that some of us ain’t hypocrites. When Spice mess up we drag her and when she do sumn good we applaud her. Spice finally hit a home run after donkey years of disgraceful behavior and losing at every turn. Get the fu*k outta here. You over here congregating very regular and come unleash yuh bipolar Pon Met because of your own made up lies. In actuality it was some, not all, who spoke negatively about your oops I meant Spice’s complexion. Don’t come for Met period. Just enjoy your 1 day of success and chill TF out.
G know di tings dem and u worse marie …but due to know my www circlings limited I dont know ppl
But a muss bipolar mi woulda bipolar fi jus flip the script suh, mi nuh love Spice suh mi jus always a split justice. And I dont think I said it was everybody who said something about her complexion because thats not true. But anyway apology accepted. Its fine.
sorry sorry sorry again…mi did fi ban that person from long time but between security plugins all kinda things happen more time so mi jus deactivate one so mi cudda see exactly a who because that was not fair ..so sorry ..
On everyone’s page they have people who support their views or oppose. Mi waa know why JMG people bun uno so much uno nuh fraid uno tun ashes? U find yourself here a come tell lie pan mi of all person bout mi and spice skin…me of all persons..nuh dweet…name out all a u family dem and tell lie pan di whole a dem. Spice have dirty wayssssssssss very bullying and di dirty nasty slack song dem cannot cross over we nah stop seh suh. When someone is right give them their due but dont expect people to support everything u do. No one is obligated to do that. Mi nuh expect everyone fi support everything mi seh or do but mi mussy bionic
Suh because di people dem always a seh spice song dem dutty and dem nuh like how she dress dem nuh fi like har song? U nuh si seh u sad? U talk like u have stakes ina people comment to hell. U can not like someone but be adult enough to give them their due. A dat normal people do. Aint u have who u come yah come cuss and den u give dem their due? U lucky mi a sidung a di computer tonight so mi cudda mek u know right here and now seh u nuh haffi hide and chat..I dont give a damn but it look like u think mi do.
And lastly
Badmine= envy = wanting what someone has
I dont want anything Spice has. She is her own human being wid whatever God give her and me is my own smaddy with what God give me. I cant want what is not mine and what wasnt given to me. What mek it bad a seh u mek it a point a duty fi come comment in anony when u waa done we here and den bounce back wid u name cause u nuh waa nobody mek it look like a u..I DO NOT CARE. Lastly, I said yesterday that mi neva watch spice live and when the person sent the pic, mi post it then after we realize a body stocking. I was not the only one and the internet had a ball. Who fi laugh laugh and who fi chat chat. Today is a brand new day and u come here fresh a come class. Go class what brought u here. Cause a mus spaceship u come from acting like a weirdo. One thing , u see WeNUHPETPEOPLE..u si dah ooman deh……….anytime she disagree she state it, cuss it and we good and agen. We do not all have to agree but dont feel u have to change your name to be disrespectful. Cutlass a call cutlass, cutlass
Big ole old foot mi naa read all a the words u a vomit n fart through your mouth bitch! Hear what mi a seh!!! Anytime mi cuss u boy o boy u always write the three page essays n if mi father buy u (the only lines I read) a good supm that enu, him is not a batty man baby. U trace like pickni anytime mi drop over ya n light up big hole met she always hurt n a vomit up! Mi done talk, u is a hypocrite bitch. Suck out u mumma miss badmind
Not even when mi a breed mi vomit muchless u fi mek me vomit. U father a buy me and u so if me a batteyman u need fi check him. Im a hypocrite but I can come at u direct tho? Mi mother clean and mi wudda suck her even if she dirty , do u have a mother? :ngakak
Mi haffi write 50 million paragraph because if mi type one di people dem a go tek it light mi waa dem si seh u come as anon come cuss dem
The song is OK, I have heard better or is it because Inwas taught to love and appreciate my skin from young? This is bullshit coming from a loud mouth, woman bashing female. This is just for a hype and record sales. We need more to be convinced. Her voice is nice. The song could have been sung without the undertone of vulgarity. Oh please. Moments like this I wish Saw was still around making hits hits. Spice rubs and IF she doesn’t then she needs a better makeup artist who can match her skin tone. The delivery was not good. Why because if she is truly for the empowerment of women, she would not sing this song singling out darker skinned women. Say what you want because I done say what I said. She tried and for that she gets an “E”.
Booooooooooooooooooo fuckery! Gal if yuh did duh a song like dis in general mi hudda kudos yuh but yah come talk bout ppl mek yuh dweet gal duh tings fi you…yuh all confuse mi cause mi nuh even see di whole sense inna wah di whole a dat fah… Go siddung caah dis till naaa mek yuh get di crown weh saw tek offa har head an puddung. Spice all inna white yuh look dirty how dat??? Get away man! Wid yuh big eediat nonsense only brain dead ppl cheer fi fuckery. All a now di point nuh cross a when it ago cross michael??? Whenn?? Gal a betta yuh did seh all wid mi dirty black mi still deh pan top meeda cheer fi yuh you… But mi cyaaah cheer fi dis Michael jah. know
Spice, Met neva seh yuh ugly yet. Yuh too lieeeee. One ting Met will never be and it’s biased. She has NEVERRRRR called you ugly. I don’t think she has ever even used your skin tone to describe you ….. Ever. Maybe di bloggers dem yes. Dem seh yuh black? Yes. Stay bad? Yes. Yuh always look like when oil dash weh pon rat? Yes. Yuh just neva look refine? Yes. Yuh waan rub dung? Yes. But ugly. Neva dat. Nuh dweet. Yuh too nuff. Yuh run in cause yuh neva know Met gonna ansa yuh. Yuh issa bully but nobody ova yah nuh fraid a yuh. Yuh always a rail up pon some body. Yuh get di likkle shine ….. hold it nuh. Miss big bad bull ina pen …. come buck. The first anonymous rude comment gave you away ….. cause you said “unu come thumbs down MI video” (Anonymous 7:44). Ole grazmite. Every baddie yuh come cross….yuh ina war wid. Yuh cyaan billllll. Yuh nuh keep no fren fi long. Yuh badmind and very dark-hearted. Yoooouuuuu go labba juice out urrrrr dirty mumma an go weh. Yuh a cuss Met bout undaneat har because that’s all you know. Dats all yuh sing bout….unda woman. Sometimes mi wonda if yuh vocabulary spans beyond pumpum and fkuc. Spice….yuh will neveerrrrr sell out a stadium internationally because yuh songs don’t appeal to a wide audience. As Met seh ….. yuh very determined though. Come trace mi now. An mi know yuh sidung an read alllll a Met comment dem suh yuh can run go ansa har. Go weh Grace. Di only ting black and ugly on you is your heart. Gwope
I don’t understand her thought process or maybe lying is part of her DNA. Her video got more likes than dislikes. Most of those who commented yesterday commented today, myself included. She caused confusion yesterday, which was what she wanted and the concept became clear after she released the song. Everybody and their mother was talking. So why she so damn miserable and disgruntled?
Spice, your song is number 1 on the reggae charts, so please tell me why you and Nicholas Lall aren’t busy celebrating?
Some a unnu have di wrang concept a weh she a duh dat fah…. Yow, yuh see if spice did dus dweet outta di blues cause she is really thinking about racism and the world.. then mi seh mi hudda cheer di gal yeah no bias… But di likkle brown young gal dem a come up inna di ting and she a badmind di ting kmt di whole a spice rass black all di heart all of a rass sudden she sing dis an di eediat dem soak it up lakka sponge our ppl will always be fucking lost…. Look at what gets attention???? Freaking flooding a gwan di fucking president might win again if we nuh rass careful and dis a wah di wurl pic up and a create a bagga tings bout when dis shit a gwan from wappi kill yeah….and because one insecure big ooman weh know she inna di public suh ppl ago talk duh a song like dis an yuh hudda tink she reach out har hand an block a commet from hitting earth. All while promoting di bleaching, self hate unda sikes :rolleyes: see how much ppl think that bitch look better brown. Di fuck is wrong with ppl????
Anonymous look like she a suck out spice white pussy mek yuh mek dis yah rass speech yah… Mi a defend dis bumbo cause mi a follower.. pinkwall a mi place dirty anonymity and mi nuh tink, mi fresh ..like mi dus come outta package. All di way inna met batty yuh gone suh yuh know yuh a shit :ngakak and mi coulda neva outta my mind a badmind smaddi like spice den a suh mi hudda wutliss wid miself and spice nuh happy wid fi harself??? Mi affi badmind ppl wid infinite sense. Defenders of the earth :ngakak
Fucka dem mi pan mi knee ooooooooooooo is not u mi sorry sorry sorry :kiss please forgive me :kiss
Now let me address the mrs up top which mi think a spice
Mi did haffi stop and go ina di system
Host Name: Browser: Chrome for iPhone
IP Address: OS/Platform: iOS/Mobile
Location: Kingston, Saint Andrew, Jamaica Resolution: 414×736
Returning Visits: Enabled
Visit Length: 23 hours 30 mins 29 sec
U LIVE ON THIS SITE…MI NUH KNOW HOW U ONE AFFORD FI ON HERE LONGER THAN ME…FUCKA DEM MI SORRY AGAIN BUT TRUE U DEH A JA AND SHE DEH A JA PAN MOBILE A DI SYSTEM AND MI CAN SHOW U IF U EMAIL MI CAN SHOW U HOW THAT WENT…NOW MI A GO ANSA THIS TWAT WHEN MI DONE
Mi not even ban dem because dem did a cuss because mi feel so bad mi mix u up wid dem because uno type similar too but this is for her when she came back mi even did check the wrong ip but with di time spent dem big and bad come back while I was waiting so mi block dem and add back mi security. Mi did all a check the wrong ip fi see a Jamaica but she comment n log off then come right back so if she use a next ip come on mi need har fi see dis
Visitor Analysis & System Spec
Host Name: .candw.ag Browser: iPhone
Returning Visits: 261 Javascript: Enabled
Visit Length: Multiple visits spread over more than one day ISP: Cable & Wireless Dominica
Marieeeeeeeeeeeeeeeeeee thank u pp thanks mi sorry uno get ina it…cita…and mi did wrong but mi never ever feel bad fi seh mi wrong mi love to seh sorry..only if mi mean it doe…if i dont ppl cudda deal
No worries Met :peluk
Mums qhat is going on here? I’ve never see you talking about spice and her complexion. Jah know some people wicked enuh.
This bring tears to my eyes. I love this song, especially the line that say you black and oily. We hurt our own and we don’t even know it. It’s really hard being black and that’s a fact.
I have always liked her and always thought that she was really beautiful. So I was shocked when I heard of the bleaching saga so much so that I couldn’t find the strength to leave a comment. Admittedly, when I saw the picture of her, something told me that for her colour to change that quick then it must be makeup. My assumption has proven correct. Spice has hit a sensitive topic, let it get out of control and has NOW generated so much hype around what I clearly see as her best song to date…EVER. Very clever marketing tactic here. Love love love the song. Love it. Well done. Wendy may be one thing but don’t be surprised if she ends up on Oprah or one of the big US new channels. This is going to run and run. Hats off to you, Grace.
This was one of the rare occasions I told myself..the less mi sey ,the better.Suffice to say that the jmg search engines is easy to use just type in Spice n y’all will confirm who said what when … I did n for a change just build back when I saw the shyt n lies.Met didn’t ever speak on Spice beauty or lack thereof nor her blackness.
Fucka Dem I know there’s a fucka Dem troll, several bloggers on here have seen trolls using Dem names or similar sounding names n it’s deliberately done for mischievous purposes. nuff posts me n yuh on a bun out Paprika ,so mi did want know when u switch too!!Met was wrong,she owned it n apologized profusely,u accepted..as is the custom…WE MOVE ON!!!
Yes Spice mi seh, yuh Black look dirty like you nuh bade, you think tru yuh sing bout black people hypocrisy, you think you is big mac, guh weh, u still a dutty Spice wid u mucky nasty ways, u ugly ass blue and purple wigs, mek u fucking ridiculous like a dam clown , you dirty grimy ways mek look stink pan the outside, fuck you, u black and look like u still need fi bathe, mi nah tek back miss chat, me black and refine, stop wearing the hideous looking blue hair, and maybe you will look like a beautiful black woman, u favs idiot. Uno lucky uno a gi her the time of the day, because uno knows she lived for these moments.
suh If a nuh bleach shi bleach shi need fi gi dah makeup artis deh som a di spotlight……a wonda if a tan bad caa him a genius wid di spray can enuh loll
Lawd…mi just log on fi di fus time in ages and mi whole paragraph gone because di page just reload itself! Mi annoyed now! Anywho! Hello Met & Metters old and new….Met Neva call anything on that woman ugly but her behavior! Stop tell lie Spice, yuh nah nuh press tour fi do ?!
I Find it hard to believe Spice have time to read blogs seems suspicious but anyho, the message behind the song is very powerful. Don’t let the messenger distract you from an on going issue that needs to be addressed on a daily basis till change comes. I like Spice regardless and im sure she’s unbothered by these broke ass chick who’s either selling or using bleaching cream. Don’t let this distract you from the fact that white people only sees black people as just that #Black. They give 2shit if we’re light nor dark(Only when they want to HIT they prefer Dark meat). This is a huge issue amongst us. Its okay to be versatile, she dont always have to sing what we expect and she definitely don’t have to sing what are considered her views. Most artist don’t live what they sing. I also think she was the perfect choice to sing this song. Kudos to her and much success!
Pink wall I hope you’re a shame cause I recall you all calling her dirty I hope you all feel guilty too… always a supporter of spice and she never let her fans down The queen has spoken
U recall me calling her dirty? Im not a fan of Spice because I DO NOT worship people. I will also suggest that u dont tell another lie on me while ure here or else u will be off here. Cause uno too lie and u sound so fool bout never let her fans down. Uno neva have parents ? Mi bumbo :ngakak mi nuh know how mi cudda really get up and mek all a statement like that and nuh feel like a fool inside.
Met, don’t worry because dem same one comes pon your site for the suss. Dem love chat bout people pon this site don’t have anything else to do. What are they doing on your site? Everybody from Jamaica and other islands come pon this site. All entertainers, dancehall, no dancehall, politicians, Christians, old and young. :hn Funny thing is nuff people act like they don’t come on PINK WALL and they do! They love the attention trust me. :cystg
I listened to the lyrics and Yes she is speaking very highly of her self and her skin color and you get the idea that she is trying to be a roll model for young people and pretty much all black people but what’s up with the f them and the f the hypocrisy part. To me that is saying curse out any one who insults you and that is not a good lesson to be teaching when you are trying to empower other especially women.
Loooooooove it Spice❤️
Love it!!!!
I’m not a big fan of her BUT THIS SONG SPEAK VOLUMES, I love the concept and love the message she’s sending. I really applaud spice for this
it all mek sense now and I love the song and video
U know mi always hear seh she cudda sing , one a her classmate dem tell mi dat ..di first part a di video ketch mi off guard..She fi sing ..plus fi di song
Yes Met she sounds amazing. Song on repeat.
I don’t listen to Spice or the others normally, BUT SPICE
THIS IS A GOOD FUCKING LOOK.
FIRE BUNN DI BLEACH OUT FACE IDIOT DEM.
Music has a nice old school dancehall flow – and rootsy.
+1 Fi yuh Ratings
2 comments
1. I think the same song, same words would sound better from Queen Ifrica. I beg a do over. . Mi jus na get the vibes deh from Spice. Srry girl. I get the message but the delivery is AWEFUL !
2. What I don’t understand about spice …she wants us to one minute think she is all for women’s empowerment but Spice nuh u same one bash Rene 630 and all u dancers dem?! Nuh u same one sell dem front to the highest bidder overseas? And nuh u same one bully dem when dem don’t want conform to your ways and u pimping them out ? So which is it? Are you for women’s empowerment or u gonna continue to tear down? STOP being a BIG RAAS HYPOCRITE man! Tyad ah u and this hypocrite shit.
Mi doe like uno :hammer
Sounds wack as hell
I Happen to like this song. Never been a fan of Spice’s music but i can appreciate the lyrics of this new song.
Great publicity stunt to grab the attention of US all.. even the ppl (like myself) who on the regular would never play a Spice song..
Push through girl and make those coins!!!!!!
Mi like di song but mek a mek it clear…mi cudda do widout di gimmicks….mi brain easy fi get drained and mi easily distracted back a dat
Thing is, the mix tape cover hasn’t gotten as much coverage as the picture and that nuh good. It was just poor execution. She got the attention so now she needs to start charting. Much luck to her. She is one determined girl to cross over.
dat wi haffi gi har…she determine bad
Love it. Sorry fi the bleach cream sellers. Unu stock gone down. I’m happy to see spice leveled up. My niece use to complain that she was too black and wanted to light skin. I always told her that she’s beautiful.
Uneducated black people are among the biggest racist among them on race
I LOVE THIS!!!! Yes Spice. You can see and hear the emotion in her voice.
Nice song!
Spice I am so proud of you, you used your platform for good. This song will end up in the history books, this song will live on. The timing is befitting, 2 many people bleaching their beautiful black skin. Guh deh gal
Watch the two mouth cutlass dem. Dirty whoring big pussy dry pussy met. Unu class the gyal the most den turn round n seh unu love m support her. If u affi tear someone down n step n kick dem in order to support them, keep your support! Unu is a set of sick fucks! Unu use to seh she nuh look like she bathe n her blackness can stay, n mi watch dull cutlass mouth met seh she is always complimenting the womn skin. Hey gyal Met u badmind till it sickening n u dirty followers who cannot ever seem to oppose anything you say lord it sad bad!!! If unu ago tear a woman down tear her down n keep on that side, nuh twist u stinking mouth bout always found her to be beautiful. Unu stink like. Wol a unu come thumbs down mi video n hide in a Met battyhole while unu fling comments. Mi nuh fraid a none a unu badmind fucks
The only way u know mi a whore a cause u father did buy me and u madda sed time and him buy yuh pan di second try. I have never called spice dirty so when u a go tell a lie go back up ina u madda from di side a u body and when u go up …look fi u father back way. What u doing here if my readers all follow me? Which video are u talking about.Spice if this is you dont tell no lie pan me, cause u tell enough lie pan enough people a talk bout we a thumbs down your video. U think we have time a thumbs up or down? Mi wudda like u fi go fi jus one a fi mi comment dem a class your skin mek mi send u right back up ina u greatgranny ovaries dem fi u go ask God why him send u out di way u came
U know a spice comment?
G u nuh si she seh we a thumbs down her video :ngakak
The way how the week excitement gonna fade she gonna think of permanently bleached her skin for again! As me seh she enjoys being light! Smh
:nohope
I don’t think it’s spice that made this comment, right now she’s looking support for her new song, I doubt she’d be out here trying to alienate people.
I think the commenter just got caught up in his/her feelings and typed video when in actual fact they were referring to their comment.
No one was disliking her comments at that point because the only person that saw it was me. It was in the moderation cue
U bright bout if we a go tear down we fi tear down and keep it that side. Who the fuck is u? U know all now mi nuh done..Who the fuck is you? Anyone that feel dem haffi stay feeling a certain way about a person is a wicked. Worse that person has never done anything personal to u. Has anyone’s views changed about Spice attitude Noooooooooo……………we view change bout most of her music noooooooooooooooo …Mi waa smaddy whey always a read come talk fi mi whey mi always seh bout spice looks because u fi one is a wicked …
Is when you come off-site fi come inspect we pussy fi know how it mek up?!
Me 100% certain fi me tight pussc defend up that bitch when dem call her dusty and dirty, so mind how yu a chat, Fucka Dem!
Spice self serving song wack! If she did want fi take up a platform she could a mek the lyrics to where it’s understood on an international scale! Her attitude is DIRTY! Me sure we can re-watch love and hip hop and har stage antics over the years and see that she is a god damn hypocrite!
Phantom anybody ever call Spice ugly on here?
Suh how this post dont have the bagga commnts like yesterday?????? Fucka unuh !!!! All a who normally comment dem fuckry deh bout the lady gone inna hiding, unuh fava eediat!!
Yuh si next time u a class mi, u can use u name. Why my vagina a bother u so and who mi badmine? U eva si me a ask u fi follow whey me a seh yet ever? How much mouth u have yasso since u seh me have two? No one is hiding most a who chat yessideh come back come chat todeh u waa double up dem comment dem? Dont come here and tell no lie pan mi bout mi eva a describe Spice and her skin because that I have never done and as bad as mi is…Mi neva yet switch up and cuss nobody so u can use u name and seh whatever u please cause a nuh di fus u cuss mi and I did not care then and wouldnt care today. But please, dont study my vagina if u have one spend time wid it , monitor it and pet it while it remain wet :travel
I dont sit and monitor people but mi waa know if uno nuh think uno IP present pan di screen? No matter what my feelings are about anyone I can always be fair in my judgement of them. The song sound good and she is determine. I still do not appreciate some of the things she has done but dont expect me to say the song is wack because mi nuh appreciate some a di tings dem she did. U too much
And find other things fi cuss people bout but under dem, cause di whole a we leak and the whole a we will stop leak one day. U dont know me nor do u know anything about under mi fi a go up under mi ..thats beneath two females. Leave that to the batteyman dem and if u waa assume a batteyman persona mek mi know. And a go lie bout we a thumbs down video and bout we talk bout spice blackness can stay. U eva si mi a talk bout spice color yet liard ? I for one have always said she good looking no matter what anyone has said and everyone is ENTITLED to their own opinion of what beauty should be. I dont make anyone say how the feel she look. A people like uno send people go prison cause dem think we vile but a uno. Dont come here if im in your craw and if I didnt tell u that before I will tell u now. You dont have to come here if u feel that way about me and what I post here. If I was badmine I wouldnt post the video but I want everyone to have their own opinions and mi neva tell anyone seh dem nuh fi feel any way yet..We agree to disagree and keep it moving . U come yah all di while and mi neva seh share my opinion. Never once
WTF!? I am not the fucking Anonymous up top so why are u replying to me about shit they said plus shit I said?????? You need to recheck your IP shit and stop mix me up inna fuckery cuz all mi eva show u is respect. I have read comments here in the past of people criticizing her complexion, mi nuh see them out now, suh wah mi cya come ova yah come have an opinion nomore???????
Hold onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nuh cuss yet cause u know mi will seh sorry..I had my cloudflare on and u on the same ip as spice..Hold on nuh cuss yet when mi seh sorry u cuss
The system had u and the anonymous on the same ip but after u made the comments in the other posts it changed so mi pause it fi check u know mi will seh sorry but let me check..Is spice a cuss wi not u… hold on please
U comment 9.09 my time in this post and then two more in the other post…Mi soon come mi a check the whole post now…………..
Fucka Dem, my apologies for calling your name :maafaganwati
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A lie! :nerd suh yuh mean fi tell mi seh all di hiding talk uppa top an a fucka dem gone inna hiding yah now ______________ i are weak! Dodge 2.0 mi bumbo dem ppl here carry real feelings ova here doe lol. Hello is where yuh gone waiie yasso nice.
No a nuh she hold on mi a run through all the replies
Mi nah lie still mi did soo annoyed earlier mi did a seh mi nah come back ova yah fi true. Mi did really inna me feelings.
:ngakak u know we is a mad set and mi regulars dem run out…hush man u know how it go :kiss mi get the person now man …mi sorry o
Fucka Dem, at least you know that some of us ain’t hypocrites. When Spice mess up we drag her and when she do sumn good we applaud her. Spice finally hit a home run after donkey years of disgraceful behavior and losing at every turn. Get the fu*k outta here. You over here congregating very regular and come unleash yuh bipolar Pon Met because of your own made up lies. In actuality it was some, not all, who spoke negatively about your oops I meant Spice’s complexion. Don’t come for Met period. Just enjoy your 1 day of success and chill TF out.
Marie mi did haffi comment nuff time fi people tek notice a wha really a gwaan.
Yes man…See Real G call name to box foot! People recognize her speech and temperament.
G know di tings dem and u worse marie …but due to know my www circlings limited I dont know ppl
But a muss bipolar mi woulda bipolar fi jus flip the script suh, mi nuh love Spice suh mi jus always a split justice. And I dont think I said it was everybody who said something about her complexion because thats not true. But anyway apology accepted. Its fine.
sorry sorry sorry again…mi did fi ban that person from long time but between security plugins all kinda things happen more time so mi jus deactivate one so mi cudda see exactly a who because that was not fair ..so sorry ..
Sorry again FD but to Spice my comments still stand :peluk
On everyone’s page they have people who support their views or oppose. Mi waa know why JMG people bun uno so much uno nuh fraid uno tun ashes? U find yourself here a come tell lie pan mi of all person bout mi and spice skin…me of all persons..nuh dweet…name out all a u family dem and tell lie pan di whole a dem. Spice have dirty wayssssssssss very bullying and di dirty nasty slack song dem cannot cross over we nah stop seh suh. When someone is right give them their due but dont expect people to support everything u do. No one is obligated to do that. Mi nuh expect everyone fi support everything mi seh or do but mi mussy bionic
Suh because di people dem always a seh spice song dem dutty and dem nuh like how she dress dem nuh fi like har song? U nuh si seh u sad? U talk like u have stakes ina people comment to hell. U can not like someone but be adult enough to give them their due. A dat normal people do. Aint u have who u come yah come cuss and den u give dem their due? U lucky mi a sidung a di computer tonight so mi cudda mek u know right here and now seh u nuh haffi hide and chat..I dont give a damn but it look like u think mi do.
And lastly
Badmine= envy = wanting what someone has
I dont want anything Spice has. She is her own human being wid whatever God give her and me is my own smaddy with what God give me. I cant want what is not mine and what wasnt given to me. What mek it bad a seh u mek it a point a duty fi come comment in anony when u waa done we here and den bounce back wid u name cause u nuh waa nobody mek it look like a u..I DO NOT CARE. Lastly, I said yesterday that mi neva watch spice live and when the person sent the pic, mi post it then after we realize a body stocking. I was not the only one and the internet had a ball. Who fi laugh laugh and who fi chat chat. Today is a brand new day and u come here fresh a come class. Go class what brought u here. Cause a mus spaceship u come from acting like a weirdo. One thing , u see WeNUHPETPEOPLE..u si dah ooman deh……….anytime she disagree she state it, cuss it and we good and agen. We do not all have to agree but dont feel u have to change your name to be disrespectful. Cutlass a call cutlass, cutlass
Big ole old foot mi naa read all a the words u a vomit n fart through your mouth bitch! Hear what mi a seh!!! Anytime mi cuss u boy o boy u always write the three page essays n if mi father buy u (the only lines I read) a good supm that enu, him is not a batty man baby. U trace like pickni anytime mi drop over ya n light up big hole met she always hurt n a vomit up! Mi done talk, u is a hypocrite bitch. Suck out u mumma miss badmind
Not even when mi a breed mi vomit muchless u fi mek me vomit. U father a buy me and u so if me a batteyman u need fi check him. Im a hypocrite but I can come at u direct tho? Mi mother clean and mi wudda suck her even if she dirty , do u have a mother? :ngakak
Mi haffi write 50 million paragraph because if mi type one di people dem a go tek it light mi waa dem si seh u come as anon come cuss dem
U a come cuss bout ole and u goodly older than mi u nuh si u vocabulary limited to the 80ties? Go dry up and die somewhere ure pathetic
The song is OK, I have heard better or is it because Inwas taught to love and appreciate my skin from young? This is bullshit coming from a loud mouth, woman bashing female. This is just for a hype and record sales. We need more to be convinced. Her voice is nice. The song could have been sung without the undertone of vulgarity. Oh please. Moments like this I wish Saw was still around making hits hits. Spice rubs and IF she doesn’t then she needs a better makeup artist who can match her skin tone. The delivery was not good. Why because if she is truly for the empowerment of women, she would not sing this song singling out darker skinned women. Say what you want because I done say what I said. She tried and for that she gets an “E”.
Booooooooooooooooooo fuckery! Gal if yuh did duh a song like dis in general mi hudda kudos yuh but yah come talk bout ppl mek yuh dweet gal duh tings fi you…yuh all confuse mi cause mi nuh even see di whole sense inna wah di whole a dat fah… Go siddung caah dis till naaa mek yuh get di crown weh saw tek offa har head an puddung. Spice all inna white yuh look dirty how dat??? Get away man! Wid yuh big eediat nonsense only brain dead ppl cheer fi fuckery. All a now di point nuh cross a when it ago cross michael??? Whenn?? Gal a betta yuh did seh all wid mi dirty black mi still deh pan top meeda cheer fi yuh you… But mi cyaaah cheer fi dis Michael jah. know
Spice, Met neva seh yuh ugly yet. Yuh too lieeeee. One ting Met will never be and it’s biased. She has NEVERRRRR called you ugly. I don’t think she has ever even used your skin tone to describe you ….. Ever. Maybe di bloggers dem yes. Dem seh yuh black? Yes. Stay bad? Yes. Yuh always look like when oil dash weh pon rat? Yes. Yuh just neva look refine? Yes. Yuh waan rub dung? Yes. But ugly. Neva dat. Nuh dweet. Yuh too nuff. Yuh run in cause yuh neva know Met gonna ansa yuh. Yuh issa bully but nobody ova yah nuh fraid a yuh. Yuh always a rail up pon some body. Yuh get di likkle shine ….. hold it nuh. Miss big bad bull ina pen …. come buck. The first anonymous rude comment gave you away ….. cause you said “unu come thumbs down MI video” (Anonymous 7:44). Ole grazmite. Every baddie yuh come cross….yuh ina war wid. Yuh cyaan billllll. Yuh nuh keep no fren fi long. Yuh badmind and very dark-hearted. Yoooouuuuu go labba juice out urrrrr dirty mumma an go weh. Yuh a cuss Met bout undaneat har because that’s all you know. Dats all yuh sing bout….unda woman. Sometimes mi wonda if yuh vocabulary spans beyond pumpum and fkuc. Spice….yuh will neveerrrrr sell out a stadium internationally because yuh songs don’t appeal to a wide audience. As Met seh ….. yuh very determined though. Come trace mi now. An mi know yuh sidung an read alllll a Met comment dem suh yuh can run go ansa har. Go weh Grace. Di only ting black and ugly on you is your heart. Gwope
I don’t understand her thought process or maybe lying is part of her DNA. Her video got more likes than dislikes. Most of those who commented yesterday commented today, myself included. She caused confusion yesterday, which was what she wanted and the concept became clear after she released the song. Everybody and their mother was talking. So why she so damn miserable and disgruntled?
Spice, your song is number 1 on the reggae charts, so please tell me why you and Nicholas Lall aren’t busy celebrating?
Some a unnu have di wrang concept a weh she a duh dat fah…. Yow, yuh see if spice did dus dweet outta di blues cause she is really thinking about racism and the world.. then mi seh mi hudda cheer di gal yeah no bias… But di likkle brown young gal dem a come up inna di ting and she a badmind di ting kmt di whole a spice rass black all di heart all of a rass sudden she sing dis an di eediat dem soak it up lakka sponge our ppl will always be fucking lost…. Look at what gets attention???? Freaking flooding a gwan di fucking president might win again if we nuh rass careful and dis a wah di wurl pic up and a create a bagga tings bout when dis shit a gwan from wappi kill yeah….and because one insecure big ooman weh know she inna di public suh ppl ago talk duh a song like dis an yuh hudda tink she reach out har hand an block a commet from hitting earth. All while promoting di bleaching, self hate unda sikes :rolleyes: see how much ppl think that bitch look better brown. Di fuck is wrong with ppl????
Anonymous look like she a suck out spice white pussy mek yuh mek dis yah rass speech yah… Mi a defend dis bumbo cause mi a follower.. pinkwall a mi place dirty anonymity and mi nuh tink, mi fresh ..like mi dus come outta package. All di way inna met batty yuh gone suh yuh know yuh a shit :ngakak and mi coulda neva outta my mind a badmind smaddi like spice den a suh mi hudda wutliss wid miself and spice nuh happy wid fi harself??? Mi affi badmind ppl wid infinite sense. Defenders of the earth :ngakak
Image distraction no time to pay attention to the so g really
Fucka dem mi pan mi knee ooooooooooooo is not u mi sorry sorry sorry :kiss please forgive me :kiss
Now let me address the mrs up top which mi think a spice
Mi did haffi stop and go ina di system
Host Name: Browser: Chrome for iPhone
Location: Kingston, Saint Andrew, Jamaica Resolution: 414×736
Returning Visits: Enabled
Visit Length: 23 hours 30 mins 29 sec
U LIVE ON THIS SITE…MI NUH KNOW HOW U ONE AFFORD FI ON HERE LONGER THAN ME…FUCKA DEM MI SORRY AGAIN BUT TRUE U DEH A JA AND SHE DEH A JA PAN MOBILE A DI SYSTEM AND MI CAN SHOW U IF U EMAIL MI CAN SHOW U HOW THAT WENT…NOW MI A GO ANSA THIS TWAT WHEN MI DONE
i kept refreshing the page because i knew u would pick up it wasnt me. Everything good, apology accepted.
I got the person..and ban dem..sorry again :kiss
Mi not even ban dem because dem did a cuss because mi feel so bad mi mix u up wid dem because uno type similar too but this is for her when she came back mi even did check the wrong ip but with di time spent dem big and bad come back while I was waiting so mi block dem and add back mi security. Mi did all a check the wrong ip fi see a Jamaica but she comment n log off then come right back so if she use a next ip come on mi need har fi see dis
Visitor Analysis & System Spec
Host Name: .candw.ag Browser: iPhone
Returning Visits: 261 Javascript: Enabled
Visit Length: Multiple visits spread over more than one day ISP: Cable & Wireless Dominica
Marieeeeeeeeeeeeeeeeeee thank u pp thanks mi sorry uno get ina it…cita…and mi did wrong but mi never ever feel bad fi seh mi wrong mi love to seh sorry..only if mi mean it doe…if i dont ppl cudda deal
No worries Met :peluk
Mums qhat is going on here? I’ve never see you talking about spice and her complexion. Jah know some people wicked enuh.
Nor her looks a so dem dangerous man
This bring tears to my eyes. I love this song, especially the line that say you black and oily. We hurt our own and we don’t even know it. It’s really hard being black and that’s a fact.
I have always liked her and always thought that she was really beautiful. So I was shocked when I heard of the bleaching saga so much so that I couldn’t find the strength to leave a comment. Admittedly, when I saw the picture of her, something told me that for her colour to change that quick then it must be makeup. My assumption has proven correct. Spice has hit a sensitive topic, let it get out of control and has NOW generated so much hype around what I clearly see as her best song to date…EVER. Very clever marketing tactic here. Love love love the song. Love it. Well done. Wendy may be one thing but don’t be surprised if she ends up on Oprah or one of the big US new channels. This is going to run and run. Hats off to you, Grace.
This was one of the rare occasions I told myself..the less mi sey ,the better.Suffice to say that the jmg search engines is easy to use just type in Spice n y’all will confirm who said what when … I did n for a change just build back when I saw the shyt n lies.Met didn’t ever speak on Spice beauty or lack thereof nor her blackness.
Fucka Dem I know there’s a fucka Dem troll, several bloggers on here have seen trolls using Dem names or similar sounding names n it’s deliberately done for mischievous purposes. nuff posts me n yuh on a bun out Paprika ,so mi did want know when u switch too!!Met was wrong,she owned it n apologized profusely,u accepted..as is the custom…WE MOVE ON!!!
Yes Spice mi seh, yuh Black look dirty like you nuh bade, you think tru yuh sing bout black people hypocrisy, you think you is big mac, guh weh, u still a dutty Spice wid u mucky nasty ways, u ugly ass blue and purple wigs, mek u fucking ridiculous like a dam clown , you dirty grimy ways mek look stink pan the outside, fuck you, u black and look like u still need fi bathe, mi nah tek back miss chat, me black and refine, stop wearing the hideous looking blue hair, and maybe you will look like a beautiful black woman, u favs idiot. Uno lucky uno a gi her the time of the day, because uno knows she lived for these moments.
Met, they are so ignorant to this internet stuff Dem know nothing about IP ADDRESS lol dem soon learn LOL
suh If a nuh bleach shi bleach shi need fi gi dah makeup artis deh som a di spotlight……a wonda if a tan bad caa him a genius wid di spray can enuh loll
:hammer
Lawd…mi just log on fi di fus time in ages and mi whole paragraph gone because di page just reload itself! Mi annoyed now! Anywho! Hello Met & Metters old and new….Met Neva call anything on that woman ugly but her behavior! Stop tell lie Spice, yuh nah nuh press tour fi do ?!
Hush o :kiss
I Find it hard to believe Spice have time to read blogs seems suspicious but anyho, the message behind the song is very powerful. Don’t let the messenger distract you from an on going issue that needs to be addressed on a daily basis till change comes. I like Spice regardless and im sure she’s unbothered by these broke ass chick who’s either selling or using bleaching cream. Don’t let this distract you from the fact that white people only sees black people as just that #Black. They give 2shit if we’re light nor dark(Only when they want to HIT they prefer Dark meat). This is a huge issue amongst us. Its okay to be versatile, she dont always have to sing what we expect and she definitely don’t have to sing what are considered her views. Most artist don’t live what they sing. I also think she was the perfect choice to sing this song. Kudos to her and much success!
Pink wall I hope you’re a shame cause I recall you all calling her dirty I hope you all feel guilty too… always a supporter of spice and she never let her fans down The queen has spoken
U recall me calling her dirty? Im not a fan of Spice because I DO NOT worship people. I will also suggest that u dont tell another lie on me while ure here or else u will be off here. Cause uno too lie and u sound so fool bout never let her fans down. Uno neva have parents ? Mi bumbo :ngakak mi nuh know how mi cudda really get up and mek all a statement like that and nuh feel like a fool inside.
Met, don’t worry because dem same one comes pon your site for the suss. Dem love chat bout people pon this site don’t have anything else to do. What are they doing on your site? Everybody from Jamaica and other islands come pon this site. All entertainers, dancehall, no dancehall, politicians, Christians, old and young. :hn Funny thing is nuff people act like they don’t come on PINK WALL and they do! They love the attention trust me. :cystg
I listened to the lyrics and Yes she is speaking very highly of her self and her skin color and you get the idea that she is trying to be a roll model for young people and pretty much all black people but what’s up with the f them and the f the hypocrisy part. To me that is saying curse out any one who insults you and that is not a good lesson to be teaching when you are trying to empower other especially women.