STACY WHERE YUH LIVE NOW?

15 thoughts on “STACY WHERE YUH LIVE NOW?

1. Mi no like the little gal deh she and are entire Familia a crosses every second it’s something new with them….

2. she a kotch a the man weh keep the dance weh day house weh spar wid plug man ,the strong woman,the dance weh keep a stars the fat guy

3. well shes not lying ..tony very lick licky n love chat man fi dem tings…wen him around jay icon him chat juggiest n problem dem n ah same way suh him chat jay icon.Charlene seh yuh fck her inna her batty..yu keep dance n run gone a Jamaica…ppl uno need fi stop support him..all he do a guh couple party before his party n when him party dun yuh nuh si him fi spend back sum a deh money deh…once yu gi him a bottle him start call yu mi don lol..tony a fck batty long time

4. Stacy why yuh nuh guh look fi some where live if tony ah batty man dat mean yuh hole shit up because him f**k yuh.. your a whore yuh f**k uncle, twin white,sam gotti,tony,lance ajah and pops from onelink and the list goes on bitch.yuh live fi social media and clothes stop sleep pon juniel ravers couch donna tiiiiiirrrrrrrreeeeeeddddd of yuh now man.. why yuh nuh tell di people dem sey ah yuh send di money fi di bwoy..when di bwoy di give yuh di likkle f**k dem yuh walk and tell everybody bout how much tony ah yuh man and yuh love him.. so bitch guh one side.. yuh ah talk bout tony nuh work bitch weh yuh work.. all yuh duh ah walk and thief outta di people store and f**k dung di place…

5. Stacy waah somebody kick har inna har pussy! Stacy fi a girl weh keep party yuh always inna tings wid people. As u turn round a she and somebody else. She cummin like mad ants all ova the place n hard fi get rid a. Stacy why you mad if tony hype fren battyman fi get clothes and shoes???? You fren people fi kotch a dem yard and stay wid yuh son so a wah the problem here???? A you alone waah fren people fi tings????? Yaah tell him bout go look work like you work somewhere, go back go make a next video and send it to yuhself bout how fi do someting wid yuh self. Yaah gwaan like your level a lowness higher dan tony own.

6. But if Tony a batty man Stacy yuh HOLE SHIT UP BADDDD when u used to f**k him suck him cocky and teef clothes gi him u never know him a batty man?? Girl bye Now she a f**k him friend BOB RAVAS and all a chat up to him ugly wife same like how Kiki sourness chat to the wife seh she and Bob a just friend when him used to f**k out she to. All a unu a one set a nastiness when the man dem lef unu then unu draw batty man card. Bob Ravas use sleep mark death we hear say u and her deh inna Bloomingdales, saks and nordstorm a teef hard

7. A wat wrong wid cranny body Stacy? Like the person seh di ole family ah dem ah crosses.Tony shit up in ah Stacy ole and leave har still homeless she cum ere wid brown envelope and never work a day in her life she cum ere young and neva attended a school in America,she can’t keep fren neither apartment Stacy Noh in no position to dis anyone from she deh ja ah soh she live I can’t wait fi Donald cancel har visa wid di amount of thieving case weh she ave

8. Damn Stacy if u luv your son u will change your ways! Him fada come outta jail and SHAMEEEEEEE fi hear how u ah disgrace ah road and a you him breed. U not a ugly girl bout ur mout make u very ugly and ur ways. This is America if u can’t make it here u can’t make it no where so u betta wise up. Pillow to Post living is not life go look a place and a bed to sleep on ur son will grow worthless if u continue to bounce round wid him in ppl place to place. It’s sickening & sad cause clothes pon him is all u seem to post and brag bout nuttin bout comfort home bed or good food just material tings to get likes. Someone should report u to ACS cause he needs a warm bed u are wicked bad

9. Dwfl Stacey dem done yuh gal u don’t live no where n always in dancehall how can this be life u get save by the bell from gettin send to Jamaica u worthless little whore

10. no to rasss if yah suh nice one more time mi say let mi start talk facts cause wen mi come fi talk mi come fi talk nasty bloodclat chris y u make stacy influence u fi make that voice note bout tony and money and u know its a ly everybody know your voice cause it cant hide if I was tony I would push a gun in a yo mouth n squeeze the trigger stacy u neeed to stop hype n go find some where to live the people them (DONNA N JUNIEL AND THE OTHER TENANTS THERE) tired fi u a sleep out them couch u and ur son n worst u aint paying no bills there. But mi figet its a big yaad anybody can come and cotch there. Bitch u are the first to have something to say about people N U KNOW U AINT better than them in no way more over u no tell the people them say ur green card expire and true u did get lock up pon a dig charge them deny u so u cant renew it no stacy ur life sad yo son god mother use to keep him for u make u go road go thief but true u a take it as a habit the girl put a stop to it. Honestly it don’t look gud u say u n chris a friend and him no stop empty u bout u no live no wey and all u want is brand name shoes n clothes n u fi take the money u get from the credit u b selling n rent somewhere u no c u could never get a night rest at him house cause u not welcome u know batty man cant b tame cause them mouth bad especially Chris tht f**king hypocrite. what a likkle gal disgusting and have nothing about her self. How u feel fi a f**k jay bog and him ca bring u go him yaad nor put u up fi a night all u use to is f**k and duck go sit down and get your life together cause u have a child. To the rate how u no like work and prefer thiefing u get lock up for stealing and come out and still doing it a wah day u go out a state go thief in a zara and them run u down mi hope wen u go thief n them catch u them don’t let u out cause u serve no purpose.

11. Stacey koch at juniel house in queens a Stacey chair you name you sad and crawny you need porridge duty gal show a apartment when and if you get one