SUCKING AND PANTY WEARING

Samantha me naw lie down to Jodi panty me hear yuh wear so how you a hype up yourself send for your son a Jamaica and get your life together from what I’m hearing your really ungrateful but a Jodi to blame sorry for maga dog and them turn round a bite yuh but Jodi was warned about you and stop put on a show uh know uh no beat Jodi the world just full a bad mind people like you
SAMANTHA

0 thoughts on “SUCKING AND PANTY WEARING

1. Unu move and lef di gal. Tell kim send fi her tribe. The girl child deh with her mother kim own dem a bounce bout like ball. Her big daughter affi a tek man fi survive. Bad to bad you see sami post her some a one ever 10months kim post her kids dem a jamaica but post si one weh born ya everyday. Jody come fr under kim ass cause all kim beat u like you is her child. Nasty jody me round deh and all 5 o clock you just a wake and kim affi run u go brush u stinking mouth. Why tru di girl katch with u lil u think she did fi kiss u ass. Frighten unu frighten the girl neva back all when a u and u tribe. And yes sammi beat u. Inside onyx out side onyx and pon jamaica ave. U can see sammy neva waa fight u she all ole u and a laugh and u couldnt move. Go tek care a u daughter buying close is not all. Never round deh a see her with an educational toy yet.

2. the fact that yall still on it shows dat jodi hurt bout d beatin weh she get!jodi move the fck on u get beat! and thats facts u was throwing pare wild punch .. im like who is jodi punchin cuz it look like a did the atmosphere .. u too idle get over ur fckn self .. u tell d girl fight u seh… she say meet me now a seafood u claim u tired and ah u seh u wa war .. u tell d girl onyx .. she come and beat u and u JODI couture wanted a RE-MATCH a never sammy a u initiate it i saw when u post it under the girl picture and tell her to meet u on jamaica avenue and she told u she there already ! Jodi if u did beat sammy why would u want a rematch and going maddddd hard still .. even ppl on ur own ig page tell u straight u didnt win lmfao!!!! Jodi u are pathetic ! the fight done n gone my girl ..leave sammy alone i dont see her troublin u and all now me no understand why unu a fight ! just done the argument.

stop hypin with ur scammin name brand dem .. cuz bet u dont own no more after this .. plz jodi good bye! u finallly wear a shoes weh cost over 50 cents.

1. BUNNY u know me? dwrcllll fist of all I DO NOT SELL DRUGS but i sell pvussy full time and beg 20$ part time .. so why are u in my bbc business .. me sure know me never sell none to u dutty puppa weh u not even know .. low me y’ere :malu

3. How much Kids kim have lmaoooo ah tru she love put up do Likkle Bwoy like ah one baby she have she need to take care of the rest of them and put them up how u wanna hype up and u don’t calim your kids but u wanna be up and down everywhere Kim u worthless Kim u need to do better than that your life sad all u and Jody good for to sell unno tried pussy f**kimg man looking biych

4. Kim leave 3 or 4 kids a yard the big girl soon 17. Now fi all weh kim post say she go through a jamaica u would think her only priority is to get her first born out that situation.