SUH KARTEL REALLY SLEEP WID EVERYBADDIE INA GAZA?

10 thoughts on “SUH KARTEL REALLY SLEEP WID EVERYBADDIE INA GAZA?

1. Where di frigg do I begin!!? :bingung .Sheba a real gyal fi real n can get IT!!This just proves dat koki feelings worse than carrying pum pum feelings,shame on you Gaza Slim ,fcukery yuh gwaan Wid!Gaza Indu got fukked too n maybe Dem did beat Gaza Kim cuz she neither wanted to taste nor suck his crooked tings!

2. Dah gal yah noh know seh some f##k fi hide..kmt. :anjing: :dp :najis :marah caah even find the right emoji. Met you wah a tump ina yuh back emoji.

3. “Most” of these men who find themselves in a little position of power, are not helping females without sleeping with them.

Yet we wonder why our women have gotten so cold and now playing the role of men in society.

4. Suppmn inna suppmn. Didn’t Gaza Indu have cervical cancer at a bad stage? One of the leading causes of cervical cancer is HPV, is it spreading around among the Gazamites? And what else was spread among them?
    Battering your womb and tekking ruff sex will damage u cervix/womb

5. Big hood like dem deh gi mi gas. She chat pan addi doe when she seh him nuh duh nuh song whey a nuh real tings. Suh all di killing song dem real tuh you? Suh gaza mawga she nuh supposed to have court day since she tell di lie an such?? What a rahtid. Di whole a di gaza a come out now from nowhere from it look like him wanting to comes a road.