SUH SHE REALLY FIND MAN FI TRUE?

7 thoughts on “SUH SHE REALLY FIND MAN FI TRUE?

1. Maybe a di husband dat cause he’s wearing what appears to be a wedding band :tkp :tkp

HOW DEM CAN FIND MAN SUH. SMH
    Room for rent apply within….when I run out then you run in.

2. But that is not the a guy she usually pose with in dance…
    And I don’t mean the usual party patron pics

3. Her party attire is definitely not my cup of tea but her attitude is so positive, I can see why this guy is trying to wife her.

4. Kmt cutty move yuh bloodclot all him duh ah use woman him use to Dey with di ugly woman Bridgette and gwan like ah him aunty.

5. Well to me dem nah mek it…..one a drive Old Benz and a live inna rooming house inna di hood and catch this….a sleep pon blow up bed but inna club a pop like dem live good….then dat nastiness left off a di dick weh she did deh pon and haul harself guh fuk pon blow up bed inna rooming house….when she a pass thru living room a sheet hang pon string a part off weh dis other boy a sleep LMFAO…..clowns……mi guh deh and si it with mi own two dem…..not to mention him deh pon this tear up tear up Formica table…..NO sah….NO man nah fuk me pon NOOOO blow up bed…..driving a Benz and a live inna rooming house….dat a nuh class to rass….YES u invite mi deh!!!!!Tell di old ooman….u a fuk pon har to. ….some a dem a pretender….a drive Benz and a hype but yet u a f**k pon blow up bed….unuu tan bad sah…even pon Craigslist u coulda guh buy a bed LMFAO

6. Well both a dem a perfect match becaz none a dem nuh have no class….him a drive old Benz….popping and a live inna rooming house a sleep pon blow up bed….she a left off a di next dick a guh a fi him yard guh fuk him pon a blow up bed ‍♀️….I think a match made in heaven…peep dis…when u a guh thru di living room a sheet dem hang up pon Wah string fi part off weh dis other boy a sleep ….then inna him room a old duty formica table weh a strip and peal off him have one pon lol duty like ….mi guh deh and see it with mi own two dem…him invite mi deh….no dah….NO man NAH bring mi inna Benz go to NO rooming house guh fuk me pon blow up bed….yo mussi mad…..the way how him a hype and gwan…laws mahsa u coulda guh pon Craigslist guh buy a second hand…..dat nuh mek it…..wasteman and wastegyal!!!!