A wah kinda media Dread ting dis? Dis fe solve between de 2 of dem, without dem putting dis on social media. Real, Hortical Rastaman nuh advertise dem issues/problems da way ya. Dem deal wid tings differently Hyya!
I believe Anthony B cuz dem man deh a militant rasta fi years now. kfc sponsor a major dancehall show that kept a national stadium n mi hear Anthony b bun fire pon rome n bun out kfc.kfc hasn’t sponsored dancehall since that incident. It was big controversy n all over the media.
Meanwhile Taurus aka singy singie Eat kfc n strike me as a fashion ras.Most importantly there’s no evidence whatsoever that proves Anthony b sey SYM,it’s just hearsay pon top a hearsay! Go siddung one side Taurus!
Ppl judge fi unno selves. ..one rasta bun kfc n the next one nyamm it…who credible?
Dem man yah nowadays forecer deh inna contention, a cuss pon social media, and even worse unnuh a rass and hear how unnuh a gwaan! Di whole a unnuh jus rass shameful!
Anthony Anthony Anthony. You know you are the instigator here. Those who were backstage heard everything that you said. tell the people why u never want the media crew to film you when you had your choice words for Taurus. Tell the people how you were upset because Tony and his team scheduled Taurus to perform before I-wayne and other “veteran” performers. You should have spoken to Tony about that and not take out your frustration on Taurus. Yes, as some one who has interacted with Taurus before, I’ll agree him boasy bad BUT tell the truth Anthony. All the media crew saw and heard you!!! your little selfish stint almost ruined a wonderful show. done talk
Di whole a dem fake … from tarus weh run dung name brand mi still av him first album would never buy another, don’t talk bout Jah cure ( fashion dread ) Egyptian weh wear bare leggings ( have his first album will never buy another) look pon fanton how him tight pon stage lol ! But hear sey Mek yuh look bad as a Rasta go to him … instead a tek it to Social media
kmt.. rasta nuh innah mix up and duh inna babylon ting yet still all a dis nonsense still a gwahn..a wah happn to dem big man yah man..how dem can’t larn?
Mi se Jamaican create everything .. u si how Anthony b a talk and hide di rotten teeth with perfect English.. but di look inna di Rasta man ye ye says it all … him wah tek off him belt and beat Taurus Flirty
Di whole lot of unnu fake Rasta need fi trim immediately!
A wah kinda media Dread ting dis? Dis fe solve between de 2 of dem, without dem putting dis on social media. Real, Hortical Rastaman nuh advertise dem issues/problems da way ya. Dem deal wid tings differently Hyya!
I believe Anthony B cuz dem man deh a militant rasta fi years now. kfc sponsor a major dancehall show that kept a national stadium n mi hear Anthony b bun fire pon rome n bun out kfc.kfc hasn’t sponsored dancehall since that incident. It was big controversy n all over the media.
Meanwhile Taurus aka singy singie Eat kfc n strike me as a fashion ras.Most importantly there’s no evidence whatsoever that proves Anthony b sey SYM,it’s just hearsay pon top a hearsay! Go siddung one side Taurus!
Ppl judge fi unno selves. ..one rasta bun kfc n the next one nyamm it…who credible?
:ngakak but seriously, from Taurus get the tattoo he lost ratings with me as any kinda rasta. Fashion dread he is. :kimpoi
Is wha yuh nah sey Royalty? ?I’ve never heard of Rasta getting tattoo, not even if it’s in the image of H.I.M Emperor Haile Selassie! !
But I blame Jah cure for promulgating the fashion ras trend!
That’s y mi rate the rasta with the crocus bag enuh
Tarus we need receipts cause that’s a whole lot of accusation..
Dem man yah nowadays forecer deh inna contention, a cuss pon social media, and even worse unnuh a rass and hear how unnuh a gwaan! Di whole a unnuh jus rass shameful!
Two a dem need to act them age and not them shie size! Fake rass
Anthony Anthony Anthony. You know you are the instigator here. Those who were backstage heard everything that you said. tell the people why u never want the media crew to film you when you had your choice words for Taurus. Tell the people how you were upset because Tony and his team scheduled Taurus to perform before I-wayne and other “veteran” performers. You should have spoken to Tony about that and not take out your frustration on Taurus. Yes, as some one who has interacted with Taurus before, I’ll agree him boasy bad BUT tell the truth Anthony. All the media crew saw and heard you!!! your little selfish stint almost ruined a wonderful show. done talk
I think what Anthony B is saying is. … not even a fry dumpling. And him still reach a rebel salute
Di whole a dem fake … from tarus weh run dung name brand mi still av him first album would never buy another, don’t talk bout Jah cure ( fashion dread ) Egyptian weh wear bare leggings ( have his first album will never buy another) look pon fanton how him tight pon stage lol ! But hear sey Mek yuh look bad as a Rasta go to him … instead a tek it to Social media
kmt.. rasta nuh innah mix up and duh inna babylon ting yet still all a dis nonsense still a gwahn..a wah happn to dem big man yah man..how dem can’t larn?
Mi se .. don’t let out di head frasta jnr greed
Mi naah tek that @Real. Jr nuh greedy him GREENY lol
Heavy d a Buju Badman call him so sa … dem Rasta ya
First me a see rasta inna argument on social media lol.
Mi se Jamaican create everything .. u si how Anthony b a talk and hide di rotten teeth with perfect English.. but di look inna di Rasta man ye ye says it all … him wah tek off him belt and beat Taurus Flirty
Met … what is media stunt ?? It sound like him did a go se modda scunt
Everything Ital Bobo war. All if capleton did inna dis everything get bun dung lol.