TESSANNE CHIN HUSBAND MOVE OUT

tessannechinpartyzi20131017-Optimized

After four years of marriage, sources close to the couple have confirmed that artiste Tessanne Chin and her broadcaster husband, Michael Anthony Cuffe Jr, are having marital problems.

Cuffe has reportedly moved out of the marital home and is staying with friends.

See tomorrow’s STAR for details.

0 thoughts on “TESSANNE CHIN HUSBAND MOVE OUT

1. Gm some men can’t take when their wife’s / women has become successfull dem get inferiority complex!!

2. Met, is this really true because the star does at times make up false rumours???? If its true, I’m in shock

3. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others …..

I hope dis is not chue cuz she luv har man bad nd do go above nd beyond to make it work she includes him in everything she is doing…hope is jus a small faze which all relationship go through

(Simplicity soon sign in)

4. Tess Tess. Doh tell me she you meck Shaggy or Adam meck ur yeye dem a stray. You were a sweet innocent girl “in my Eyes” before the Voice so please remain so after.. The hubby seems jealous so maybe that alone is causing the problem in the marriage. Him seem insecure so a Doll like you wants and stay with him.

On another note. How it look Like Tami meck Wayne Marshall drown out har inner voice so. She juiss seem like the straight housewife now. Tami a marriage does not means you have to necessarily loose urself. I understand you want it to last, but girl wake up and pep it up. I miss ur outspokenness and freespirit. Doh meck Wayne leave you in the house and a roam road and lord knows weh him a do.

5. Unnu nuh badda luck mi kill mi ova Yah, BUT……..Ah loooooong time mi did ah HOPE and PRAY she was single, because di way how mi see Adam LOOK pon TESSANNE, like him wudda nyam har ALIVE!!!!! And everybody haffi continually ah tell him seh “Adam she’s married!” I did waan Tessanne PUT it pon him “MEK HIM SING AH HIIIIGH KEY,SHOW HIM WEH DAH LIKKLE UKKU TING DEH DO!” Mi nuh really know much or care to know about her husband, so I cannot and will not speak on their relationship/marriage. What I DO KNOW is that Tessanne and Adam have a piece ah Chemistry DEHHHH! Is a good ting she mek haste and win di Voice and cut, cawzen seh, naily most di HEAT (mainly inna Adam) ketch a WILDFIRE inna di ppl dem auditorium!

*SHOUTING((((ADAM!!!!! HEAR LICKLE FUMBLINZ AH GWAAN UPTOWN DEH! RUN EEN AND SEE WAH CAN GWAAN FI YUH, BEFORE DI MAN TRY GET BACK HIM FAMILY TOGETHER!))))*

1. Adam married last year to one skinny supermoggle, i think she name Bhiati Prinsloo, mi nuh sure out di spelling a di first name. If him still have feelings fi Tessanne, him mussi love curves ova bones n waan di Jamaican glammity

6. Bouy mi nuh know but from mi see him, mi know mi sey to mi self “how him look scaly so, him caan manage tessane”. and see deh :ngacir2

1. So a tessane give wey the pum-pum? The man still want to remain loyal but the woman put him out so that Joe Grind can come in.