Met Hide mi ID.
Why when some man go a jail fi years n when dem come a rd dem act like dem nuh have no f**king sense suh?
Here’s the story.
Meet this guy him did a try look me I said no thank you wasn’t attracted to him mainly because I was in a relationship at the time. Him beg him friend fi hunt me down n get me number me always seh No! The man bawl me dung fi mi number until me seh ok.. everything was cool we talk he seemed sensible have a regular 9-5 and so on but every time him come pick me up is a new car the man a drive always luxury car to and dem is not rental 😼 very sketchy! Anyways my man now weh me did deh wid still obsess wid me and so him see me out wid d new guy and start war wid him 😒🙄. Big fight inna di club him tell the guy say me n him still a f**k which me na life mi did kinda still a f**k him.. but that’s my baby father me never aguh just cut him off suh over night fi smaddy me just meet. Anyways me admit it na we were past it cuz he was seeing other women
As well but he said they were nothing serious he’s single. Anyways mi realize him start act different nah call me nah pick me up na tek me out .. until we go ah d club and him pop up with one ah mi associates like a girl weh me cool wid 😒 so me get vex because me nuh wa some man come chat inna mi face if dem wa be fake guh try dat wid some next gal. It woulda different if me nuh know di b enuh but mi feel like some man love look hype n wa prove points .. me never f**k him or ntn not even kiss but a just d simple fact seh him a tell me bout him ready to settle down and show up wid someone who suppose to be mi friend mind you d girl know me n him was talking too so she nuh care neither of course me cut off all parties but it just grieve me suh! Some man a just waste of time hear d bwoy nuh if me can’t tek d heat stay out the kitchen cuz him single .. me na seh no chat to woman but it’s messy to be talkin to a friend of mine Dem nuh get it .. all d gal bout anuh fi her fault him like her
Like girl that is not what it’s about he can like anyone he wants cuz anuh she one him a fck .. me just no wa some dutty fake bwoy chat up inna mi face when dem know seh dem messy .. after anuh me look him ah him look me and a come bright up him fxkin self but a suh dem man ya stay tru me nah give up my nice clean pussy inna one night like some a dem gal ya – thank God me never left mi baby father 🤣😹🤣😩
You do realize that notwithstanding ur tuff chat,this mek yuh really appear to be a yamhead gyal!!??I mean the whole manner in which you conducted urself proves yuh babyfadda deserves a gold medal fi putting up with ur shyt!Maybe later I bore n expose the holes in ur Tory, gone do sumpn now!