THE MONEY SIR

Good night, please HMID and post for me. Jevone Garfield Shirley from mobay, yuh a wicked. Mi seh d bwoy call some time last year or the year before bout him crash and nave no money and a borrow 30g. Mi wid my big nuff self go loan him 20g. Cause a mi lil friend, ex to be exact. Mi have the bank transaction and everything, me seh all now mi not even get back a dalla. Every time mi call him is another story. One year mi run him down fah. Wid him bright self a talk bout him have 5g US him wah mi collect a Western union fi him and a that mi ago get my 20g Jmd outa. Mi know seh a some scamming ting that so before me go jail fi 20g me mek it stay. Right now mi get block and it look like him change him number. God nah sleep yer dutty bwoy. Karma is real.

6 thoughts on “THE MONEY SIR

1. This is becoming all to familiar on pink wall, lending money u cannot afford to lose, sorry to say, this is not a debt collection site, STOP lend money to fren an ex, an then cum over here balling

2. From yuh see him draw fi di mi nuh have nuh phone card… Yuh shudda know di clock wah a strike. Karma serve nuh when it hot but cold an it guh back 10 times worst suh nuh worry.. Him burn him bridge him betta mek sure it light him way. Luckily yuh hab sense n pick up pan di scammings.

3. lol, girl yuh must know seh him a scammer because when you and him did a fuck yuh must know wah kind a wuk him duh.. soh a scam him scam weh yuh front tuh?