THIEF CAUGHT AND BEGS TO BE KILLED

A thief was caught breaking into a home and begged to be killed by a licensed firearm holder who caught him.

8 thoughts on “THIEF CAUGHT AND BEGS TO BE KILLED

1. How u mean u no know how this happen to you? When u busy a bruck ina the man house? Pepper shoulda buss open u head.

2. The man rather dead than go to jail. Sad sad sad. Damn tief. The worst part is it’s somebody dem know. Cyaan trust people.

3. Him lucky cause if a did me him wouldn’t live fi see another day.. Have the nerves a talk bout him have money fi go pick up and a work him a go him mean a work him come. Mi love jungle justice..

4. I wouldn’t kill him that would be too easy but wen i tie him up n give him some bombo rass claath lick broke him hand n foot as long as him live him would neva thief again

5. Tek him outta him misery… one less teef…. cyaah dweet again… even if yuh kill dat shoot him inna him two hand dem… yow it bun mi fi ppl wah have dem picney and do f*kery an den afta a talk bout picney ago suffa… shudda tink bout dat b4.