THIS LOVELY THING……SOCIAL MEDIA

0 thoughts on “THIS LOVELY THING……SOCIAL MEDIA

1. Dougie & your crew shots fired seems like u take away a young bwoy from GQ . A really true battyman very jealous of each other story come to bump ya now lick shot GQ Dwight :selamat :thumbup the double DD not seeing eye to eye :bedug

2. This sound like it was written fi shawty, cause mi see a post whet she a vent bout traveling and opportunities

1. wonder if a shorty fi real, cuz she deh a jamaica and stay real bad fi hype call.smaddy see har and call mo and seh come tek bad yuh stay bad fellow American. lol. dis mama lashy a throw bare shade, it well cool under deh.

3. really ..this dude post up him passport/ green card info fi worl fi see …. seriously …. well please put up your bank card and pin number too …..but i doubt any money in there , so nevamind LOL.

but him probably stupid enough fi read this post an put him bank statement on social media to proove me wranggg hahhaha

4. Dwl Shorty neva stay good yettttttttt. She don’t have no frens inna real life. N she hype so. Back to this post. You are one of those ppl who makes it seems as though ppl fi live fi vanity like u. Das y d Jamaicans dem nuh stop stretch out dem hands. Unuh a paint false picture to dem. If unuh talk cheut unuh wouldnt have to be selling unuh rectum for designer clothes and shoes. Y u still here without papers though? With all that money u claim to have u could have been a citizen over and over again. Kmt u mussi think clothes mean shit when u a dead fi hungry and caan pay rent.

5. before I got down to the end I honestly thought it was a woman that wrote it and the person name Dwayne or waddever reposted it. Mumma Lashy, long tongue lady, come ya lickle gal. How your mumma wudda feel if she cudda see u a form the fool and social media, a trace like not a dutty gal from dung a town. U fi do better fi man. Hope your boss see this and fyah yuh raass, that’s if u work. If ppl a go a Jamaica a dem stay bad them nuh need u fi point it out fi dem. If them stay bad fi true we dont need u to highlight it we can see it for ourselves u a wah weather man? You have now made yourself look worse than the people that u are ridiculing, yuh sad bad. One thing wid ppl weh used to good things and nuh frighten fi things, they are never on social media showing off wid it. ongle the Frighten Fridays like u post shit like this. U dumbass. The ppl dem weh under ur posts a rail and a laugh are not laughing with you my dear. U need fi go drink some cerasee (sp) mix wid sinkle bible and drink it fi wash your battyman dutty heart behaviour eediot gal.

6. Which Shorty? the one that got deported for stabbing up one of the twins not too long ago?!

Met what’s the update on her come to think about it.. She post a little hear and there on FB but barely ever showing her face… What ah way humble pie ah nyam dung deh eehhh?

7. To all the undocumented wha deh here please to put something away for a rainy day dung a yard don’t follow this fairy cause very soon dem soon tun him home
    I can bet any money not even kerosene lamp him own a Jamaica
    Badmind bitch why him nuh find one batty man married and sort out himself