Shehkel shenel the prankcaller yuh need fi stop chubble ppl wid the prank calls dem and tek off the 10 dollah color wig dem it don’t suit u at all leave coolie Angie alone she nuh know yuh big sloppy big gyal favor the kingkong
9 thoughts on “THIS MAY BE YOUR PRANK CALLER”
C’mon Metters and admit it,you too thought this was our pinkwall famous Sally.Mi nah apologize to none out of the two of Dem who might feel slighted by the comparison…unno have a striking resemblance!!
Dutty sender u come out a jail fi mek trouble u soon go right back you gain little fat jail food gree with u cause u use to look a big crack head leave the girl u ungratful she use to help u with u handicap son
C’mon Metters and admit it,you too thought this was our pinkwall famous Sally.Mi nah apologize to none out of the two of Dem who might feel slighted by the comparison…unno have a striking resemblance!!
THIS BITCH ISSA STALKER!!!!!!!!!!!! ACS IS HER FAVORITE
Angie you really a argue wid woman over yuh crawny man whey nah duh jack shit fi yuh??????? WOW smh you need a life.
Senda she prank yuh an tek yuh man dwl.
Dwl Angie and har Inna war caz dem tek di same man
She and har wormy head pikney dem ugly nuh bloodclaat and rusty
Dutty sender u come out a jail fi mek trouble u soon go right back you gain little fat jail food gree with u cause u use to look a big crack head leave the girl u ungratful she use to help u with u handicap son
This mad sickhead girl love draw ppl inna acs drama she need a life god and help
Shenel needs to stop these calls it’s getting ridiculous