THROWING SHADE TO A NUGGET’S THOT WHILE YOUR’E IN THOT-WIFE POSITION

Metsy dawlin how u doing? So lil Miss Sara-Jade from Ochi has been Asafa’s “official” girl for a while now. She has her time when she throws “shade” at Asafa’s other thots. For example in the pic submitted.
I’m a lil puzzled tho….. What’s so special about Asafa why someone would be mad?
sarajade-Optimized

0 thoughts on “THROWING SHADE TO A NUGGET’S THOT WHILE YOUR’E IN THOT-WIFE POSITION

1. If anybody fi mad it should be her cause she mussi tink she deh pon Asafa mind when him out deh wid him groin prablem.

2. Is bored shi bored mek shi put up dem tings dere. Cah from yuh si Asafa yuh know him boring baaaad. Cah dat ah one bwoy nuh gyal nah guh war har fah…. :hoax2

1. he is very boring. tried to talk to me one time – the phone texting was very drawn out – him not witty enough for me . man like dem think u must impress them and do all the work and they just sit back. hell no

3. Lawd me belly all dem gal yah couldn’t be on my IG a pure dis. Dem too frighten feh cocky weh anno feh dem alone…..worse dem man no even cute chuuuuupps in my Yankee voice GAL GET YOU LIFE DWRL

1. a das y him go ina aldo whey day go buy di one shoes and come out like is a tom ford shoes him buy i kaint :tkp

4. a wan ooman dis man eva big up nd a yendi suh de rest a unno av several plzzzzzzzzz….de man busy a get him groin comments ready he aint got time fah dis ish known as sh!t