TITLE AS PER THE SENDER>> TWIN BED FOR THE KING AND QUEEN

0 thoughts on “TITLE AS PER THE SENDER>> TWIN BED FOR THE KING AND QUEEN

1. bobble really post a pic of a full bed weh she a daffy a sleep in…fun nd joke aside yah tell me dem have all dese shit a pose up inna and no kind a proper bed fi rest them head,a mean weh the furniture deh?!?!?!

all de night stand stay a way mi neva see dis till now like phuck’n really,no san

1. Simpli u nuh si is the lamp dem really a show.. :ngakak :ngakak, figet ebrything else, a couldah board toilet if a name bran toilet paper in deh it a reach pan SM

1. Tinan a di fuss ting me say… it was never about di bed a di lamp she did a hope fi style pan daffy band of brothers wid..bigga dan dat Danielabrown comment meck me almost spit out mi tea :ngakak :ngakak

2. that is a full size bed…. But room is cute tho…. Maybe the room is not big enough to hold a queen r king size that’s why the person settled for a full size…. But I’m a go a little deeper these people who are dance hall people spending so much money on shoes, hair and clothing which ain’t nothing wrong with but why live in a apartment why not get a house the amount of money you spend on a red buttoms that could of went to a mortgage n still buy you red bottoms….invest for your future….

3. That same size as a kids bed there goes that chanel fake lamp all these other dancehall bitches keep in their apartments buildings unno could a scam a descent bed to sleep on too shame unno a swipe n forget to swipe a good bed

4. Yalll stupidddd the bedroo. Set cost more than 10000 and it is a queen size or king in real life she took a close up an it look smaller her house stay good her bedroom come from unlimited furniture so yes go ck the price and hop off harrrrr she living an nah badda nobodi but unnuh bad mind friend and plp

1. if dat bedroom set cost 10,000 that teef got a next teef like her good,bitch where she spend ten grand,mek wi know nuh man….dis bigger dan Rosie tutti grand dressa tuh rass,what a richness

5. a de lamp yes weh cud stay at de store,anuh every brand look good mi see better lamp pon overstock look ere’ nuh man a kizzy bed a win thus far.

fi show yuh how she into apple, fi apple bed a ( acid) de melted plastic yah man cuz mi caan spell or pronounce the ” arc” word ….she guh get FULL bed wid recycle wood and melted items fi see twinning.

**side yeye***

6. the infamous CC LAMP that make u feel like a give the store give it away after they finish had it on the sales floor …..with the hangers and the BIG SALE posters…lol or wait did some body really scam a advertising fixture…….

7. To how daffodil tall fi see when him foot heng over di bed,mine yuh poor circulating inna dem knock knees deh papi. Is nothing private wid dese bitches?

8. People is so f**king stupid clearly the bed look small because the angle the camera was omg there bed is big when I take pics of my bed it look so small but I have a king size bed it’s just a picture next story please.

9. Bed too small looks . Like a kids bed :ngakak :ngakak :ngakak Robert stop .. Where is the headboard for the bed ????? Stop u play too much :ngakak :ngakak

10. Not defending a soul here, but unnuh know she ah black ppl and demand BIGGGGGGG OVA GROWN ATHLETES AND SPORTS STARS (weh majority ah dem naah live NOOOOO live, cawzen see ah BROTHEL DEM TING DEH) ALONE mi see kill up dem self fi own king sized beds, if show off pin ppl, as if once yuh own/acquire a king sized bed, you have accomplished EVERYTHING in life! The white folk and Asians and ppl who aren’t into vanity have pretty “small” beds, such as a full and very seldom a queen, as their way of thinking is that it MATTERS NOT where they pay their head, provided they’re lying with the one THEY LOVE! A smaller bed to means more INTIMACY AND WHOLE HEAP AH CUDDLING! And PLENTY of whom own king sized bed deh ah east wide dem mout’ long like hog mumma, while dem man deh ah west ah text/call dem mate in hope fi nyam out di whole ah dung ah fi Har south! IJS

All in all, to each his own! You buy wah yuh waahn buy, fly weh yuh waahn fly, f@ck ANY gal yuh waahn!…..If it suits and satisfies you, go right on ahead! If you like it, I love it! Just don’t do it “just cause……”

11. DI way how dis country looking dry foot GYAL love vanity, shi shoulda hav a huge house wid a very large master bedroom. Wid all dem brands Deh weh she love soo much, dem should a have his and hers Ferrari park up Inna two car garage. By di way AH Kina a car dem drive how mi neva SI ar AH show off di Bently yet CAH dem suh rich!!! Kmft You can SI SEH di room inna di apartment very small tuh… These dumb biches has their priorities all mixed up smfh

12. I have a queen bed and if you two queen pillows next to each other you will still have room on the bed and space between the pillows. Nobody better try to say those are king pillows because the pillows in the back are euro pillows and would look smaller next to a King pillow.

13. Me noh care wah none a uno wah sah ANYTIME ONE A DEM HYPE GAL Dah CAN POST UP ASSET HOUSE , LAND ETC dem can talk bout grudge its stupid fi ppl grudge dem fi clothes wey ppl can either by. Tief , borrow or beg # Asset please

1. I was saying the same thing they do not have any house to show for all these expensive shoes, bag, and cloth dem always a show….. They all live apartment building n a live off a WI tax money wide dem food stamp card…..

14. Bout grudge fi wah ppl dou wah dem wan IR get dem hustle where eva but which one a dem can show a house here or jamaica wid dem name pon it none ! Picture lie. Evidence dont. ASSETS PLEASE

15. Lmao at they person aka bobette going hard to prove that the bed is a king or queen. Bout when they take pics of their bed it looks small. Lmao so how often you taking pics of your bed suh lol

16. judging the size of the pillows it is a king size bed at least…..king sized pillows are longer than regular…..that being said….a which bloodklaat ediat speep pon bed wid 8 pillow…………if a kinova and dead wid laff to raas…..