Good night met…. So ️Me find out ️a Lil piece of the story could find out much cause NUH body Nuh too wah talk much bout it! But yes you get the name right is ” Triston palmar” so the Lil part of the story I got is that chyn n this yute Inna the pic nah call no name inna the party last night when him about Fi leave him stop ️a talk to Toya and chyn come and pull him away ️a that start the cuss cuss but now my question is a brave DAh girl yah brave or just nuh care cause ️Me hear say when Triston palmar ready him have R as a beating bag and girl U deh party WAh war over man tru him stop Fi talk to a next gal and is not like U nuh have yuh man smh if yah give bun yuh keep it on the low why U wah try attention to yuh self n put yuh life inna danger girl??? ️Smh
Scatta buff Toya di world kno is u send dis in Caz u were actually surprised when chyn come to remy u always ave man problem u need Jesus girl u a war ova man and u baby jus turn 1 kmft man mascot
Dutty chyn how much man u wa suh? Bout yuh a draw weh man in a party. Yuh kno Tristan beaten dem wicked suh mi nuh kno wa yuh did a tink.yuh nave ntn bout yuh rest yuh pussy or else it ago beat up like how Tristan beat yuh up.
Met a which Tristan palmer them a talk mi waan know if a di one weh mi know
Toya jus kno seh anything happen to di girl it all come back on u bcaz remy tell u chyn biz so it’s so obvious it’s u doin all this but jus member 1 ting when u digging 1 hole try dig 2 and what goes around come back around is 2 girl child u ave reaction is a wicked ting bcaz a 1 man u ago the extra mile fah member him fail u already jus like Damion
Cho bombo
I Anit the first woman man fail!!! And I sure won’t be the last boo boo…. So come with sumn else!!!!! Yes Remy tell me chyn business and none ️a it nuh deh yah so!!!! So lowe out ️Me bbc name!!! ️Me done say wey ️Me Affi Sah Pon ig and ️Me done it deh so! And anything happen to the girl ️a Fi R business not mines
Ntn doh fall pon toya chyna kno she deh wid bad man weh luv beat but obviously she nuh care bout d lick dem. Chyn fi control har pussy. Ano toya alone get fail she not d first & won’t b d last. Triston would a hear anyway.
Mi affi go tell mi fren fi stop talk to him coz mi nuh want him beat her dwl
Chakka chaka mouth Toya you nuh easy enuh!
Unno come off a Toya name man! she not the first woman man deal with so most of use go thru it but don’t talk are it just don’t reach the wall
And Toya you need to know u have your two girls do right by them and leave out the f**kry pick a new crowd a ppl this nah work !