Hmid mamii imagine me have a friend she get fire from her job! seen she come a me house come spend few days with me she and her baby and deh here say she want a job cause Christmas a come me mother turn to me and say me fi look a wrk down a Manchester fi her me say alright the same day me text one man weh me use to work with and ask him if he need any worker he say yes me say me have a friend weh want work the man ask me fi send a pic a her i sent it him say ask her if she could a come Wednesday she turn to me and say me nuh think me woulda come the Wednesday cause she don’t have no money fi go down nor no money fi left with the baby but she say she ago try and see if she can get a money from her babyfather fi barrow me say _Alright cause me and me mother will keep the baby fi you and gwaan go look some Christmas money fi you an yuh child she turn to me and say you’re a good friend an she tell me she love etc boom! She got the money she said the money isn’t enough so she ago buy on
said the money isn’t enough so she ago buy one likkle loco and pack a pamber fi the baby and use the rest pay her fare and buy sumo fi eat down there when she go down and get pay she send we money fi buy sumo fi the baby i said Okay b gwAn go mash up yuh crime she reach down there seen! Starting working the same day me turn to her and tell her how the boss stay love look him worker dem etc 1 week gone it ago inna the second week memba enuh she go down the Wednesday so she woulda come off bck the Wednesday the Wednesday come so me say girl the baby loco and bamber finish she said she say ago get send me some money thru Western union fi the baby and my buy some things fi her i said Okay b it ago inna the other week no hear from her me affi a down pon her fi send money fi the baby me say girl you know yuh nuh easy she say girl me ago send the money are you come fah me turn to her and said i don’t have any fare fi come Mandeville and my man no want me down there me no want when him
me no want when him come him hear say me down there an him no inna the place an cause no problem she say me fi carry down the baby down a her father cause she no think she a come up fi nw i did it the father call her and a cuss her said she a wicked gyol imagine you have yuh child and left baby with the people dem and dem affi call call you fi send sumo fi the baby you gwaaan like a the people dem baby she start bawl pon the phone etc so me gweh left the baby an go school the day my mom call me a bawl said she miss the baby an me fi go bck fi the baby me say mom me deh school so me will tell you were the child is and you go fi her me mom go fi the baby and thing she promise we she ago send money are if not she ago come down fi the baby cause her own father a cuss cause him no want keep the baby seen days pass same sumo she a gwaan with so me text her boss and ask if when she ago off me wrong are right?? The man never text me him no reply him text her instead she text me and a
a gwaan with her self and a say why me never text me ago run and text the man me say it seem like you no want come fi yuh baby and him a the right person fi ask when yah come off cause a him give you the job goods start cuss me ago come fimi child i said yes and thanks cause you nuffi a gwaan so enuh and when you come fi yuh child don’t ever deal bck with me the other day she come fi her child pack the baby bag all get one pack new bamber she ask me mom how much she pay fi the pack bamber she said she buy it from one lady weh love the baby fi 1g seen th bamber a all pull up you know a dare bamber dem there but true the lady get barrel she a sell dem out cheap she look pon me mom the day and gave her 3g and walk outta the yard come to realize say she a sex the boss that’s why she never want come a her rass yard!!
When she did deh here with we she tell me nuff thing bout me bestfraaan and sumu but though some thing did go down with she and me ex boyfriend me did kinda believe she tell me bout she go down deh go see the girl and bout she deh wid me man and one bagga sumu sooo me end up cut off di girl and sumu… bum! me see she post a video pon her status she and the girl so me say me hate hyprocrite ppl essi imagine ya guh sidung wid me and me mada and cuss out di gyol and next min a u and di gyol and then she ago cuss out me and seh she ago post me pon ig and this and dat an have me wig and me tie head and me sister side bag she a talk bout she a hawt gyal and a drop her word pon her status tell me if deh gyol yah nuh ungrateful….
A bare foolishness dis..kmt..what the hell is loco and bamber????
Lol shi dunce
Yuh kinda dunce af enuh Sender but I can still pick sense outta this nonsense mess.Indeed Chantel has her dutty ways yes,but we will wait till we hear her side…suh smaddie call Chantel n mek she know we waiting on dis pinkwall before we declare her ungrateful!
U can ask wat ever it me shi tlking
Sassy after u tell us which part if any of Sender’s story is true,kindly tell us HOW it REALLY guh!!Once you have outlined your version of events, then we will ask the necessary questions to get to the TRUTH side…remember there’s 3 sides to this,Sender’s side,your side and di Truth zeen.
F that- Sounded like a juicy story, but I have no patience to be trawling through a page of words. I just want to know how she gets on at school with those writing “skills”- or lack of.. forget anything else!!!!
You know this story didn’t need to come here. This is a private matter and it should have remained that way.
Sender no sound too bright for real. But a so friend stay.
Am sassy n di story is nt true
U can ask wat ever it me shi tlking
Sassy here
Welcome to pinkwall enuh Sassy,we really appreciate n rate when di ppl present themselves to give them own account cuz that’s natural JUSTICE. Now for starters do you admit anything that the Sender is saying as being the truth!!??If u do,plz tell us which parts so u don’t waste time focussing on her lies.
Her mommy did keep my child bt anybody weh knw mi can honestly seh i take gud care of my kids di problem was dat i am frens with her ex bestfren n di man shi seh her fren deh wid was my boss which mi did set di link mek dem tlk shi been telling mi seh her bestfren a tek her man bt true di whole a wi a fren mi a seh confront her n shi seh no shi a cut her off ok den her bestfren tell mi shi a move side way so mi tell her fi confront her cuz mi nuh too like gyal argument dat done dem nuh deal lets move on ok shi set a link fi mi go south manchester go wrk so mi go n her mada keep mi bby a while after mi n a suchman start deal n mi tell her so it look like shi neva plz so shi start move different I dont knw if shi di like di guy r him di a look her idk so mi see shi tex mi fi cum fi mi child so mi a wonder a wah so mi ask if a money shi want shi seh yes so mi seh cum fi it bcuz mi caan lef u nuh knw seh sum rash cum pan mi bby skin n shi sick n di gyal neva wah tell mi so wen mi ask shi seh anuh ntn serious mi tell her fi mek mi fada gi her money n shi fi use it buy one cream fi di bby skin shi get di money n use it so her mada call mi n seh shi nuh give her nuh money shi seh mi fada never give her nuh money so mi call him n him seh him did ave 3g n him give her my fada love him granbby so him nah tell such a lie mi confront her shi seh yes shi get it n buy stuff fi di bby so mi nuh knw if a di mada a tell lie r a shi ldk anyways mi link mi boss him check mi off mi go home pay her mada 8g n collect mi child true shi tex mi boss n done mi so mi nuh deal wid her cuz wen him show mi di message dem mi cry cuz mi could believe mi fren a do mi so mi wrong r mi rite mi nuh want fren like dat round mi so mi cut her off am nt di type to go in details so mi cut di link so true mi post my new best gyal dis gyal a carry feelings mi nt even ago class her cuz wi did a fren bt since shi cum pan pinkwall amma kick her like a ball cuz mi nuh run social media joke
This come in like not only buddy feelings a carry BUT pum pum feelings too enuh Sassy.Cut the link n focus fully on ur children zeen…being on pinkwall is not the worst,thus this too shall pass. :2thumbup :babygirl :thumbup :thanks2