UNKNOWN DOWNGRADE

No sah Pinky is where you find this young old man no sah him nuh fit yuh mama, due to how you always a f**k some top top man you downgrade mama nah lie

7 thoughts on “UNKNOWN DOWNGRADE

1. Reason y black woman will always come last so if he’s not a “topman” dat come with baggages multiple women multiple babyothers not stable treat u like shit barely have time for u then he’s not qualified rite sender

2. I don’t see nothing wrong with the young man, sender unno always want so call top top man that don’t want unno. Then unno come and complain . Just remember a man is just a man and nothing is wrong is two people start from somewhere they will appreciate each other when things grow.

3. di amount a toppa top man whe deh a jail or dead to raas….mi no wrong di gyal….maybe she want smaddy she can grow old wid…..unnu no see say di only toppa top man whe reach retirement age a roy fowl…..if a kinova and dead wid laff to raas…..

4. Man seems genuine, straight and the woman seems happy. Not every man with asset wants to wear it. You can tell the sender is into the hype life and have nothing to show other than clothes.

5. sender u fi get a gun shot..so tru she use to tek top man that mean she cant tek a regular man. y the man nu match har because him nu ina name brand from top to bottom. u sound dumb.. that’s y black woman have it so hard cause all uno do is watch each other pussy. leave the woman she naw beg u a use of ure hole,,damn..

6. Sender u sound mad bad.. is this nickesha_giscombe? The man is a decent man.. top man a waste man.. nicky u sound hurt cause u have no man and a par wid batty man everyday fi dem gi u things 1 room garage gal get a life and low di gal.. go kill yuh self