SUH LASTNIGHT MI GUH FI MEK MI ROUNDS AND SI IF SIMONE BREDDA INLAW A TALK AGEN…..PAGE LOCK PLUS TAX…SIR MI SIDEKICK SEH FI ASK IF IS YUH WIFE DUH IT CAUSE DEM NUH THINK YUH CAN FOLLOW BLOCKING INSTRUCTIONS…………ALSO……………. SOMEONE ON ANOTHER ISLAND WANTS TO KNOW WHO PAID FOR THE CAKE…UNO IS TOO MUCH.. WHEY YUH BADDA A LOCK UP PAGE FAH NOW AND A NOW UNO SUPPOSED TO A SHOW DI WORLD HOW ANGRY UNO IS AT UNO BREDDA INLAW?
Woieeee wah unuh a seh popsy caan read woieeeee mi waan pee pee
Pressure!
Oh gosh tek time wid Mr Drinxxxx man, me feel sorry fi him oh gosh .Is there evidence that him unfaithful, or deserve this ?
Is what kind a cake that met? is who made it? Lwad so much questions but no answers, Good fi him, hopefully one day we don’t hear that Mr. Keshtina was beating out her guthole, the life of the uptowners with the one bag a surgery just to please these gutter rats who called themselves men. Mr. Drinxxxxx man, is why you lock your page? You guilty of something Sir? You think him lawn fi read yet? or him still dunce?
Met in west Africa there is a creature called the kishi.(two faces a man in front and hyena at the back).
It is a handsome man who is good at sweet talking women and as soon as the woman gets near to him she is devoured by the hyena
Which country in west africa…kenya?
The Kishi is an Angolan folklore about this two face shape-shifting demon, that pulls you in with sweet words and and when they sink their teeth into you that it… you are finished
Another dunce (illiterate) “husband” . Should I say i’m disappointed in Simone n her sis? I think not!!!! either their money bought them no class or dem feel dem caan do betta.
Or jus insecure. Mi caan figga out dese two sis.
A how much sista a dem gal yah, caah ie look like di whole rass a dem a fool fi mussel baddie man… A wah duh dem bloodclaat googoo deh??? dem man dem mussi deh pan steroids. A wah unnu a hide eeh??? any how unnu nuh talk mi a pull out di crystal ball. Issa team? dah sista deh betta watch out tuh…she nuh fraid? Yuh nuh see yuh husband a pick up feem killy inlaw? yuh nuh read?? dah bloodclaat gal yah couldnt deh pan di sed team she nore har husband a collymore team dem deh pan.
Met, I a wonder if the same people who a talk crap about the youth a de same ones that ate, laughed, partied and par till the sunrise and set wid de dead wife and the demon? Plus associated wid de sister and simone mates.
unu know the youth can’t read, is a butcher by TRADE and fall into de hype pit that caused multiple people dung fall. MEK dem NEVA GI COLLEYMORE HELL MEK HIM LEAVE SIMONE?
WHY dem neva gi SImone hell so she neva tek up wid de demon in the 1st place and mek him so uncomfortable him stop come back a yard?
Dem neva did see the wanted man as much as dem see de youth weaknesses?
Point: If not for the recent loss of lives these people would never have been sent in because “we” are low class gossipers to dem. We a no de society pages. When dem did fi send dem no send. If de sista neva dead dem neva did ago divulge the guy philandering ways? :travel
Of course dem know but it dus neva reach di wall…PP some women like ride out the wave and maybe because the mother was so intent on keeping her in his life she try stay..Mi nah tek no beating from no bwaay still :travel
both him & omar favor crosses, but me know my fellow pinkwall ladies anuh ediot, we scope out bwoy longtime & can tell if dem a wicked. Keshtina go tek up this illiterate fool & a bribe him with di only thing that can hold him (money) a regular me hear how him bunout keshtina ra$$ & spend her money ina dance with next gal so she a big old ediot. Both she & simone mek dunce bwoy control dem just to say dem “married” or have a man. But a 2018 now, & cocky pardna nah throw again. Simone dead & gone because she neva get no draw. Stop mek ugly man rule unuh.
Bunna..a mean Bonner a long time mi know you nave noh sense enuh. Y yuh neva jus buil, now kesh weh eva Ina denial ago see your cocky deeds. Bonner honestly me know you caa seh nothing bout dirty Omar cause birds of a feather flock together, just as how Omar f**k pon Sim a same way you f**k pon kesh. Yow a how onu do it. You mema how you use to struggle waste man. What a thing eeh, is a batty boy onu mek come program onu. When this shit buss out the right way, a nuff a onu affi go liff up. All a onu fren up with the overseas hyena. Aww boy uptown can be the biggest ghetto sometimes. Oh what a tangle Web we weave, when in fact it’s only ourselves we’re deceiving.