Chin look well comfortable. She sent out signal by asking where things went wrong, Bop ignored and it seems she’s going all out now as she realize di comfort weh she get from bop can’t be maintained for too long.
U see dem shit here and den wen di man clat dem down dey have the nerve to ask y and come bawl pon ppl tv bout him lick mi dis shit piss mi off is women like shi I can’t tek everything is a Ross joke
Nuh she say Bop a tek program from ppl. But a wha yuh call this Chin??? Real old crowbate. Den look who she a tek program from too nuh. Nuh this same LA Lewis did done har weh day. Dwlll. Kiss my rawrse.
WRONG! WRONG! WRONG! this is so not funny. Had it been the reverse and Gully Bop chose to sing this u wouldn’t hear the end of it. She should be making an apologetic video instead of celebrating
On Second thought. If I were Chin I would steer clear of certain ppl (Mr Lewis being one of them). Not everyone who comes around u has ur best interest in hand.
Mi nuh laugh! If it was the other way round and Bop lick Chin with the Padlock he would be lock up now. She’s to out of order KMT and she same one scream n cry bout Bop try kill her…wicked straight
this shit just annoy me yesterday man…how are you a so-called victim yet you singing bout “padlock him”? which victim sings about how the “defended” them self from their attacker? when ever in life? Chin is a damn liar dwfl…Imagine if all domestic violence victims start mek song afta dem beaten? lmao this is real comedy…this bitch Chin need a show Love & Dancehall to bumboclaat cah this shit nuh normal
La Lewis, is a back biter.2 side cut las.a last week later Lewis Meck video how him tell bop sey chin a f..k pon him and sey chin a wicked and chin a use bop.now this pork eating dread lock come a single song with chin. A suh him well want a hype. Last Lewis guh wash dreads wey full of lice .lice head boy la Lewis. Chin yuh look hungry try si if yuh can swallow the pod lock .you low life idiot chin.
Met & Metters! Happy New Year! Wishing you all good health, strength to fight the battles & trials that are sure to come & prosperity. Met, mi hear unuh a gi comment weh day pan Nationwide man, an it soun intelligent. An look how di bright an intelligent ppl dem always a come ova ere come cuss all metters (past, present an future) seh wi dunce. It not right!
If anyone thought Chin had gone down in the gully when she was with Gully Bop, well she has descended to a new lower low with that fool.
Chin stop it.Any how you did that to any other man, you would be just a memory.Duppy know who fi frighten.If it was Bop that padlock you it would be different.
It don’t look good.Stop take program from that half a dread.he is like jan crow you only see them when carcass a rotten and them come swoop down fi eat .
Tanto teeth dem look nice a white eeehh! Yuh know mi done wid Chin from she Kiss bop all mi coco bread retract she disgusting man and lack regular hustler ambition not even the regular ambition.
Mi believe now dat a she bite herself.
I believe it! She has no morals or standards at all. She keep proving us right. damn disgusting!I wanna know if Wally British still ah defend har afta dis…did your opinion change Ms. British ?
Chin is a deportee so she would do anything I say anything for money. She say she can come back she can’t come back America for now she was a mule from state to state. Uncle Sam don’t want her to carry more drugs form state to state.
Hahaha padlock him!!
If Bop a sniff coke dem two yah a smoke crack..didnt LA LEWIS read off chin the other day.now dem do song..dwl….
MY MY MY…
Chin look well comfortable. She sent out signal by asking where things went wrong, Bop ignored and it seems she’s going all out now as she realize di comfort weh she get from bop can’t be maintained for too long.
Insult to injury for real tho..
di biggest loser in Jamaica Chin
yet you watching her so what does that make you?
Anon…go nhame chin! de bitch is on social media so nobody nah go out a dem way fi watch har! phucking retard and loser!
U see dem shit here and den wen di man clat dem down dey have the nerve to ask y and come bawl pon ppl tv bout him lick mi dis shit piss mi off is women like shi I can’t tek everything is a Ross joke
LA Lewis is a fifth bc columnist and a old pana machet all fi a hype
Di two a dem fayva when dog shit inna ashes :cd
Bop aguh mek song affa har tu lawd ah yah suh nice!!!
This girl look like sumbody lick har innah fi har head wid summn.. Lawd mi can’t tek it nuh mo, tumuch mad people deh bout innah clean clothes..
Him shudda lock up yuh claat boa ya sing padlock him
Nuh she say Bop a tek program from ppl. But a wha yuh call this Chin??? Real old crowbate. Den look who she a tek program from too nuh. Nuh this same LA Lewis did done har weh day. Dwlll. Kiss my rawrse.
WRONG! WRONG! WRONG! this is so not funny. Had it been the reverse and Gully Bop chose to sing this u wouldn’t hear the end of it. She should be making an apologetic video instead of celebrating
woooiii dem a mad cuz chin happy, dats right, me tell unuh ago have pure nightmare cuz chin ago laugh whether yuh can handle it or nah
and we will be laughing as well Chin or Chin spokesperson…same thing we been doing…laughing at you…not with you…laughing and pitying you
On Second thought. If I were Chin I would steer clear of certain ppl (Mr Lewis being one of them). Not everyone who comes around u has ur best interest in hand.
A wah do dem two rasclaat clown ya man kmt. Chin go and padlock ur vagina
Mi nuh laugh! If it was the other way round and Bop lick Chin with the Padlock he would be lock up now. She’s to out of order KMT and she same one scream n cry bout Bop try kill her…wicked straight
this shit just annoy me yesterday man…how are you a so-called victim yet you singing bout “padlock him”? which victim sings about how the “defended” them self from their attacker? when ever in life? Chin is a damn liar dwfl…Imagine if all domestic violence victims start mek song afta dem beaten? lmao this is real comedy…this bitch Chin need a show Love & Dancehall to bumboclaat cah this shit nuh normal
La Lewis, is a back biter.2 side cut las.a last week later Lewis Meck video how him tell bop sey chin a f..k pon him and sey chin a wicked and chin a use bop.now this pork eating dread lock come a single song with chin. A suh him well want a hype. Last Lewis guh wash dreads wey full of lice .lice head boy la Lewis. Chin yuh look hungry try si if yuh can swallow the pod lock .you low life idiot chin.
Met & Metters! Happy New Year! Wishing you all good health, strength to fight the battles & trials that are sure to come & prosperity. Met, mi hear unuh a gi comment weh day pan Nationwide man, an it soun intelligent. An look how di bright an intelligent ppl dem always a come ova ere come cuss all metters (past, present an future) seh wi dunce. It not right!
If anyone thought Chin had gone down in the gully when she was with Gully Bop, well she has descended to a new lower low with that fool.
Which comment dat Cindy dat miss me. There is no low for Chin to go …she a do dis lowness long time
https://www.youtube.com/watch?v=kf3PqCYL-hU
why Shelly as a big woman hitch up inna studio Met ? a wah real careless gyal this enuh!!!!!!
Curran?
Someone please tell Demarco seh dat hairstyle is a gay call hair style………..a gay top men wear it so him better careful
she same one
Chin stop it.Any how you did that to any other man, you would be just a memory.Duppy know who fi frighten.If it was Bop that padlock you it would be different.
It don’t look good.Stop take program from that half a dread.he is like jan crow you only see them when carcass a rotten and them come swoop down fi eat .
Tanto teeth dem look nice a white eeehh! Yuh know mi done wid Chin from she Kiss bop all mi coco bread retract she disgusting man and lack regular hustler ambition not even the regular ambition.
Mi believe now dat a she bite herself.
Somebody did seh chin used to sell har body fi a smoke so from that she neva really up deh fi me because mi neva doubt the person
I believe it! She has no morals or standards at all. She keep proving us right. damn disgusting!I wanna know if Wally British still ah defend har afta dis…did your opinion change Ms. British ?
Mi believe she mental..Very lost young girl
has to be…she needs help man
Somebody a use the pinkwall as their profile name to comment on Nationwide FB or Twitter page the other day about the bad gas situation Met.
Chin is a deportee so she would do anything I say anything for money. She say she can come back she can’t come back America for now she was a mule from state to state. Uncle Sam don’t want her to carry more drugs form state to state.