VERSHON IS HOW YOUR MOTHER SUPPORT DIS?

Yuh tek whey the child under good father disguise but if u did good from morning yuh wudden breed careless gyal and yuh mother a support it like she figet seh she sidung and yuh stand up. Carry back di girl pickney guh gi har

14 thoughts on “VERSHON IS HOW YOUR MOTHER SUPPORT DIS?

1. why unuh no leave her bout she is a careless girl what she did when she was younger and has no responsibilities has no bearing in how much of a great mom she is now

2. Dirty unscrupulous mongrel, bring back the girl pitney. How the f$#K you using the woman pitney inna yuh rompos and armshous. I hate this shit. Longtime mi nuh si nothing fi mek mi vex suh. Move yuh nasty bloodclot Vershon dutty mumma weh a uphold with yuh badgetten pitney. SMH! Duppy really know who fi frighten, wish the baby mother was my family.

3. Everybody a talk bout di girl dirty! Wen him tek her up him never kno she dirty! Wen she did a breed him did more than a wife har up and a drive up and down wid her! Di girl might still be a dutty gal, but she a look after the little boy and him seem to be growing good!

So don’t be using that an bash her! Vershon is a dutty bwoy and mi nuh business wah unnuh waan seh! Him tek di pickney and den a bash di girl and a come talk bout him car dem! And a dat some ppl a try use as marker fi good father! If di girl did a ill treat di baby, den him shoulda go and get sole custody of di pickney long time!

1. she love her son baad, him just wutless know how long them lef and a she alone a take care a him him no short a love these people dont kno nth she might be a whore inthe streets but make no mistake she is a damn good mom

1. Yes mi kno….mi kno bout kitty from she come on pon di scene. Yeah she used to run road hard wid her little brown friend. But di girl has been looking after her son, cause di pickney nuh look like him batter bruise or a starve. It obvious seh she never siddung deh a stare inna space cause she a do her little nails ting!

Ppl a cuss her bout dutty gal. But a ignore di fact that Vershon did hav him gal dem a style and a hackle her up all wen she did pregnant fi him!

4. Every child needs both parents in their lives, I hope they can find some kind of common grounds and know that at the end of the day it’s not about them, he seh, she seh, grandma seh but what’s best for the baby.

Vershon bring back the baby to his mother and rotate weekends and weekdays you’re available, his grandmother is not his mother and the baby needs his mother likewise he needs you.

5. That’s how some women are mums, man didn’t help them with their offspring, so they want to see other women not get help; mother-in-law treated them like shit so they come & treat their daughter-in-law like shit; they had to deal with cruff men so they encourage cruff behaviour in their son for other women to deal with.

Take the time to get yourself and your information together and if you can get legal assistance. When you go to court prepare yourself from the outside in because the outward matters. Try to be reasonable because both parents are important in a child life & present your case (if you do not have representation) as clear & bitter-free as possible. Let him style you & look like the irrational fool in front of the court, you just be cool.

6. How dare you take a child from their mom,especially being so young. He was in his mom for 9-10mths. Bring him back.. Baby Pain is not easy.

7. Your past does not define the woman u become. Give the girl her pickni. And suck out u problem. Mi a defend the girl cause a god a alone know what dis ole crasses put her through

8. Make the likkle rat face boy move up!!!! A the girl alone me see with her child straight! How dutty gal reach Ina this I don’t know . I have the girl on snap day and night is she and her papito . Where was the father of the year no where to be found , abt five months now me nuh see she snap him. She was with him way before him buss him must remember that. And him a hype over benz and me sure a car payment the mouse a pay. Him suck mi stomach and spoil me appetite . Him can’t get soul custody of the baby at all! Him stink like cho, me a wonder how me nuh see the girl on snap from her birthday enuh. The likkle john crow take the woman pickney and gone. Bright u bright man .