WANTED FOR MONEY OWED

Met please post this for me please ppl ppl this gyal from berta lane a hype and all she do is walk and borrow people things she fren yu then borrow yu clothes and money and then hide from yu now she owe Torpedo loan, Courts and rob her brother money now police looking for her an she nuh stop hide ,her kids not even going to school she jus put dem in prep school uniform the first two weeks in September an bring dem to hide at fren yard even her own family dem done wid har so ppl ppl look out fi har if u see her please to call the nearest police station.
loan

3 thoughts on “WANTED FOR MONEY OWED

1. From Portmore days she a gwaan wid dem suhm deh das y she caa stay one place too long she need to stop it she gwaan too bad now mon

2. From Portmore days she a gwaan wid dem tings deh das y she caa stay one place too long she need fi stop it she a gwaan too bad now mon

3. But sender if you know this woman is bad at paying her debts, why yuh still lend har yuh money? Didn’t Courts and the loan company do a credit check? If not a fi dem business that, I’m sure they have allowances for bad debts just like every other business who offers credit. Yuh sound malicious as f can bet you a one of her family and it just show seh none a unnu nuh good Gweh