A dat fi happened to some of us ladies we too dam quick to jump in bed with these dirty madda f**k&er.if the gal stink he stink also cause he was enjoying her stinky puzzzzy.
I’m gonna go out on a limb and say a man did not write this my third eye a tell me say a him new woman a exalt har self smfh unnu worst that delapitated rotten zinc roof shithouse how much better can u be than the girl cause him FUXX har n u too unnu sick tumuck all drancro vomit cause s unnu damn disgusting bitches gone inna di gal hole go n pull out the fuxx dem outta di woman n NYAM dem cause a dat u hate R fa n if a di big crater hole man write it fi true mi soon come fi u nastiness FOH NO MAN WHEY FUXX A WOMAN CAN CUSS HAR NIGGA THE GAL FED U BY FUXXING U DISGUSTING SHITHOUSE WHEY FULL A WHITE COCKROACH
You know I really don’t blame him because alot of these chics f_king man and putting pics up like they really in a relationship and their not. They need to know their place.
Whomever Paris is I feel it for her. Girl, you will live fi see him demise, just bide your time. I been on dis earth long enough fi see many things and no man who does something like this has ever prospered in the end. No watch nutten, just watch time and God. Just watch time and God, and learn a lesson from this experience.
@ Cheut, you may be on to something. But nuh let us jump fi cuss a nedda ooman ova dutty man, cause wi know deze nowadays man dem meck up diffrantly and trust and integrity nuh eena fi dem dictionary.
If it was the woman who wrote that her Sunday morning coming. And if it’s the man who wrote it he need to go have a sit down with the dog that push him out because he’s mad with women.notice he wasn’t just styling the girl he was sending a message to the others females he slept with.
THE DUTTY $HITHOUSE. THAT’S WHY MI NUH DATE JCAN MAN. AN YES MI A LABEL ALL A DEM. WOTLESSNESS. HAR PU$$Y STINK BUT YOU WELL DIP UP INNA IT. WAH DAT MEK YUH PRICK NUH STINK TOO…HAR HOLE BIG OR A YUH COC8Y TOO SMALL COME TAWK DI TRUTH. DUTTY BWOY YUH CLAIM YUH HAVE A GOOD UP GUD UP OOMAN HOME BUT U A PHUCK PAN HAR WID A GYAL WID STINKING FISH…SUH WAH DAT SEH BOUT DI OOMAN HOME.. EHHHH DUTTY MAMMA MAN YUH DAY’S ARE #. AN TO UNNO DANCEHALL GYAL WEH LOVE RUN DUNG HYPE MAN A DEM TINGS YAH FI REACH UNNO.
Lord mi gal Paris. Girl mix a high dose of potassium gluconate, ricin, arsenic and give it to him. Buy some drain cleaner from the home depot, the one in the plastic bag and mix it with any pool chemical and throw in on him. Dissolve his fingerprints in the acid, remove his teeth and dump the body in the ocean. It’s better to have 3 or more chemicals so the flesh can dissolve faster and the bones will sink quicker
Paris…use this as a lesson and motivation.never ignore the red flag.an use this experience to push for greatness so that when that mongrel boy and that mongrel gal see u them wish they could be u.
Why y’all keep saying is a woman write this, don’t yall know man is the new bitches and some or most of them cuss u worse dan a gal, man is not like one time anymore ppl, man don’t walk away anymore, why u think nuff a den do video a act like woman have on di duty wig den pon den head, ohh. Lol.
These MEN yow!! :matabelo
A dat fi happened to some of us ladies we too dam quick to jump in bed with these dirty madda f**k&er.if the gal stink he stink also cause he was enjoying her stinky puzzzzy.
This is obviously a woman tracin go take da man password n login as him a man dont even talk type like dat unless if a batyyman
I’m gonna go out on a limb and say a man did not write this my third eye a tell me say a him new woman a exalt har self smfh unnu worst that delapitated rotten zinc roof shithouse how much better can u be than the girl cause him FUXX har n u too unnu sick tumuck all drancro vomit cause s unnu damn disgusting bitches gone inna di gal hole go n pull out the fuxx dem outta di woman n NYAM dem cause a dat u hate R fa n if a di big crater hole man write it fi true mi soon come fi u nastiness FOH NO MAN WHEY FUXX A WOMAN CAN CUSS HAR NIGGA THE GAL FED U BY FUXXING U DISGUSTING SHITHOUSE WHEY FULL A WHITE COCKROACH
CHUET
DA ONE YA GET MI PINK
You know I really don’t blame him because alot of these chics f_king man and putting pics up like they really in a relationship and their not. They need to know their place.
Women write that
Whomever Paris is I feel it for her. Girl, you will live fi see him demise, just bide your time. I been on dis earth long enough fi see many things and no man who does something like this has ever prospered in the end. No watch nutten, just watch time and God. Just watch time and God, and learn a lesson from this experience.
@ Cheut, you may be on to something. But nuh let us jump fi cuss a nedda ooman ova dutty man, cause wi know deze nowadays man dem meck up diffrantly and trust and integrity nuh eena fi dem dictionary.
And I guess what you said happened the man is now dead
This is why mi fraida dem man ya! Look how him a style the woman weh him sleep with . Hope a rass bus lick him afa the hype him deh pan .
This is not a man writing this
If it was the woman who wrote that her Sunday morning coming. And if it’s the man who wrote it he need to go have a sit down with the dog that push him out because he’s mad with women.notice he wasn’t just styling the girl he was sending a message to the others females he slept with.
I wonda,if is Maggie Bwoy write this. :nerd
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Whoiiii!!!
:ngakak
THE DUTTY $HITHOUSE. THAT’S WHY MI NUH DATE JCAN MAN. AN YES MI A LABEL ALL A DEM. WOTLESSNESS. HAR PU$$Y STINK BUT YOU WELL DIP UP INNA IT. WAH DAT MEK YUH PRICK NUH STINK TOO…HAR HOLE BIG OR A YUH COC8Y TOO SMALL COME TAWK DI TRUTH. DUTTY BWOY YUH CLAIM YUH HAVE A GOOD UP GUD UP OOMAN HOME BUT U A PHUCK PAN HAR WID A GYAL WID STINKING FISH…SUH WAH DAT SEH BOUT DI OOMAN HOME.. EHHHH DUTTY MAMMA MAN YUH DAY’S ARE #. AN TO UNNO DANCEHALL GYAL WEH LOVE RUN DUNG HYPE MAN A DEM TINGS YAH FI REACH UNNO.
U r obviously not Jamaican so u would try to categorize all the man dem….MOVE FRAM YASSO
Lord mi gal Paris. Girl mix a high dose of potassium gluconate, ricin, arsenic and give it to him. Buy some drain cleaner from the home depot, the one in the plastic bag and mix it with any pool chemical and throw in on him. Dissolve his fingerprints in the acid, remove his teeth and dump the body in the ocean. It’s better to have 3 or more chemicals so the flesh can dissolve faster and the bones will sink quicker
Blood claat manuska weh u deh. Fr I m breddy dedd no hear u
Paris…use this as a lesson and motivation.never ignore the red flag.an use this experience to push for greatness so that when that mongrel boy and that mongrel gal see u them wish they could be u.
Its obvious is him other woman get him password and wrote this
Met him on my page is him write she is not the first him do that to him is not even a little bwoy his not even pit shit house
Why y’all keep saying is a woman write this, don’t yall know man is the new bitches and some or most of them cuss u worse dan a gal, man is not like one time anymore ppl, man don’t walk away anymore, why u think nuff a den do video a act like woman have on di duty wig den pon den head, ohh. Lol.